TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Vasököl is színészre talált

Kategória: Iron Fist, Színészek, TV

A Netflix negyedik Marvel-sorozata, az Iron Fist munkálatairól a bejelentés óta nem sokat lehetett hallani. Egy ideig azt is pletykálták, hogy a stúdió nem elégedett a forgatókönyvvel, így az egész projektet törlik. Mára azonban tudjuk, hogy az ígértek szerint érkezik a sorozat a Luke Cage-et követően, és úgy fest, a főszereplőt játszó színész neve is napvilágot látott.

Finn Jones

Danny Randet, azaz Vasökölt, a K’un-Lun városában tanult harcművészt és iparmágnást, Finn Jones, a Trónok harcában Loras Tyrellt, a Viráglovagot alakító színész játszhatja majd el. A hír először a The Hashtag Show csatornáján tűnt fel, majd nem sokkal később az Entertainment Weekly is megerősítette azt.
A 27 éves Jonest eddig nem sok mindenben láthattuk az HBO sikersorozatán kívül, így a Marvel továbbra is betartja a sémát, miszerint friss, de nem teljesen ismeretlen arcokat szerződtet Netflixes szuperhősei számára. Várhatóan Rand ellenfelének megformálását egy ismert és elismert színészre bízzák, ahogy az a Daredevil és a Jessica Jones esetében is történt.

A (már hazánkban is) streamelhető sorozat minden bizonnyal az év végén vagy jövő év elején érkezik. A showrunneri feladatokat Scott Buck vállalta, aki annak idején a Dexterben és a Sírhant művekben is sokat közreműködött íróként és producerként.
Várós, igaz?Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely