TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Vashazafi és új Jarvis a Bosszúállók 2-ben?

Kategória: Bosszúállók: Ultron kora, Phase 2

Vashazafi

Először a USA Today adott róla hírt, hogy Don Cheadle szerepelni fog a Bosszúállók folytatásában, az Age of Ultronban. A pletykát a Bleeding Cool is folytatta, majd a HitFix végül megerősítette. Azt nem tudni, hogy mekkora szerepben fog feltűnni Rhodey, illetve azt sem, hogy Hadigépként vagy Vashazafiként lesz-e látható. Azért valószínűsíthető a Hadigéphez való visszatérés, mivel Tony és Rhodey is azt preferálta a Vasember 3-ban.
Sokan Rhodey halálát jósolják a következő filmben, de Cheadle szerződése, melyben még nem egy film található, talán mást mutat.

Simon McBurney

A Bleeding Cool arról is beszámol (persze csak pletyka szinten), hogy Simon McBurney-nek is köze van a produkcióhoz, méghozzá egy “új Jarvis”-ként. Nem J.A.R.V.I.S., Stark mesterséges intelligenciájának hangjaként, hanem egy hús-vér Jarvisként.
Az eredeti Edwin Jarvis, a Stark család komornyikja, fontos szerepet játszott Tony felnevelésében, és az ő tiszteletére adta ezt a nevet mesterséges házvezetőjének is. Ő eddig csupán egy MCU képregényben tűnt fel (Iron Man 2: Public Indentity).
McBurney jelenleg 56 éves, szóval elképzelhető, hogy flashbackben láthatjuk majd az eredeti Jarvisként, de az is lehet, hogy egy új alkalmazottat játszik majd. A brit színész többek között szerepelt a Magyarországon forgatott Borgiákban és a Harry Potter és a Halál ereklyéi első részében is, ahol ugyancsak komornyikot játszott, hiszen Sipor hangját adta.
Az, hogy J.A.R.V.I.S. bővebb háttértörténetet kap, jelentheti azt is, hogy igaz a pletyka, miszerint belőle alakul majd ki Ultron a 2015-ben érkező filmben.Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely