TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Vasember Polgárháborús páncélja

Kategória: Captain America: Civil War, Phase 3

Ahogy A tél katonája esetében is, most is kihasználom az alkalmat, hogy figyelmeztessek mindenkit, a tagnapi A S.H.I.E.L.D. ügynökei epizód, azaz a Scars című, 20. rész minden bizonnyal tartalmaz SPOILEReket az Ultron korából. A helyetekben nem nézném meg addig, amíg el nem jutottam az új Bosszúállókra!

A korábbi Civil War promókép után, melyen Amerika Kapitány és Vasember készült összecsapni, El Mayimbe újabb rajzot osztott meg követőivel az Instagramon. Ezúttal Tony Stark 46-os páncélját tekinthetjük meg közelebbről is, melyet a rajongók a Bleeding Edge páncélhoz hasonlítanak (kattra nő):

mark46

Tény, hogy az új kép alapján több közös vonása van azzal a páncéllal, mint az Ultimate-tel.
A képregényekben a Bleeding Edge páncél nanobotokból áll, melyek Tony Stark testében tárolódnak, mikor nincsenek használatban. A nanobotok nem csupán páncél, de lényegében bármi más létrehozására is alkalmasak, és egészen addig képesek reprodukálódni (azaz a páncélt javítani, formálni), amíg az energiaforrás üzemel.
Mit szóltok?Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely