TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Ultron kora: Bővített és magyar szinkronos előzetes

Kategória: Bosszúállók: Ultron kora, Phase 2, Szinkron

Thor

A tegnapi A S.H.I.E.L.D. ügynökei résszel egy bővített előzetest is kaptunk az Ultron korához. Azt leshetjük meg benne, hogy mit is művelnek a Bosszúállók, mielőtt Ultron félbeszakítja a partit.

Nem lepődnénk meg, ha a film vége felé fontos szerepet kapna az, hogy Steve-nek sikerült megmoccantania Mjölnirt. A képregényekben többször is méltó volt rá, hogy használja Thor pörölyét.

A Marvel Eventről kiszivárgott egy jelenet is, ami a Polgárháború és a nézeteltérés magvait veti el Tony és Steve között.

Végezetül pedig tekintsétek meg magyar szinkronnal az első előzetest, ami ugyancsak tegnap került a netre! Mielőtt mindenki felháborodik Ultron vagy Fekete Özvegy hangján, felhívnám rá a figyelmeteket, hogy előzetesről van szó. A Szinkronjunkie-n egyébként úgy tudják, hogy Hirtling István a kiszemelt, de nem ért rá az előzetes felvételekor, ezért ugrott be Bolba Tamás a helyére. Csondor Kata meg reméljük, haza tud jönni Amerikából néhány napra!2 hozzászólás ide: “Ultron kora: Bővített és magyar szinkronos előzetes”

 1. Zea szerint:

  Sziasztok!
  Le tudnátok fordítani a Tony-Steve párbeszédet, hogy kb. miről szól?
  Köszi :)

  • Kalevala szerint:

   Én sem értek mindent. A Maximovokról vitatkoznak, hogy kinek mit mutatott (gondolom Wanda), aztán ez a párbeszéd fontos:
   Tony: Banner és én (?) kutatásokat végeztünk/végeznénk.
   Steve: Ami érintené a csapatot is…
   Tony: …véget vetne a csapatnak. Nem ez a célunk? Nem ez a harcunk oka? Hogy véget érjen a harc, és hazamehessünk?
   Steve: (farönk) Minden alkalommal, mikor valaki azelőtt szeretne megnyerni egy háborút, hogy az elkezdődne, ártatlan emberek halnak meg. Minden alkalommal.

Van hozzáfűznivalód?

 • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
 • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
 • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
 • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
 • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
 • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely