TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

AoS & AC Comic-Con

A sorozatok híreivel is tartozunk nektek, úgyhogy készítettünk egy összefoglalót az elmúlt hónap TV-s castinghíreiről.
A fenti kép a múlt heti Comic-Con Agents of S.H.I.E.L.D. & Agent Carter panelja számára készült plakát (kattra nő).

Lucy Lawless

Egy igazi “sorozatveterán”, az egykori (vagy mindekori) Xena, Lucy Lawless csatlakozik az Agents of S.H.I.E.L.D. gárdájához. Lawless-szel az utóbbi időben főként a Spartacus nézői találkozhattak.
A karakterével kapcsolatos részleteket a sorozat társ-showrunnere, Maurissa Tancharoen a Comic-Conon árulta el:

Lucy Lawless egy S.H.I.E.L.D. veteránt játszik. Nagyon kemény nő. Van egy kése, ami mindig a keze ügyében van. A neve Isabel Hartley, és hamarosan találkozhattok vele.

Nick Blood & Reed Diamond

A Marvel további két nevet jelentett be az Agents of S.H.I.E.L.D. második évadával kapcsolatban: Nick Blood (balra) és Reed Diamond (jobbra). Nick Blood (Material Girl, Trollied) Lance Huntert játssza majd, aki a képregényekben egy brit, S.H.I.E.L.D. ellenes szervezet, a S.T.R.I.K.E. vezetője. Az MCU-ban a S.T.R.I.K.E. a S.H.I.E.L.D. része, az a divízió, mely A tél katonájában Brock Rumlow vezetésével visszafoglalta a Lemúria Csillagát, majd megpróbálta átvenni az uralmat a Triskelion felett. A csapat minden tagja a Hydra ügynöke volt. Egyelőre nem tudni, hogy a sorozatbéli karakter milyen viszonyban lesz a S.T.R.I.K.E.-kal. Tancharoen ennyit árult el róla:

Zsoldos, nem S.H.I.E.L.D. ügynök.

Reed Diamond sokat dolgozott már együtt Whedonékkal, hiszen a Dollhouse állandó szereplője volt, és Joss Whedon Shakespeare-feldolgozásában, a Much Ado About Nothingban is játszott. Diamond Daniel Whitehall szerepét ölti magára, aki a képregényekben a Kraken nevű, legendás Hydra ügynök. Nagyon valószínű, hogy ő lesz a második évad egyik főgonosza.

Hozzájuk csatlakozik még Simon Kassianides (A Quantum csendje), akinek karakterét Bakshinak hívják, és egy “magabiztos segéd, aki nem riad vissza a piszkos munkától”. Hogy kinek a segédje, azt nem tudjuk.

Rosario Dawson

Miután a Netflix első minisorozatának, a Daredevilnek főhősét és főgonoszát már ismerjük, most két női karakterről is beszámolhatunk. Az egyikük Rosario Dawson (Men in Black – Sötét zsaruk 2., Sin City, Transz), aki talán a legnagyobb név, akit leszerződtettek a sorozathoz. Dawson egyébként magát is geeknek vallja, és szívesen vállal ilyen szerepeket. Karakteréről még nem kaptunk sok infót, csupán ezt a leírást:

Elkötelezett fiatal hölgy, akinek küldetése miatt, hogy begyógyítsa a Pokol Konyhája sebeit, Matt Murdock hirtelen belecsöppen az életébe, miközben ő maga is örökös harcban áll az igazságtalansággal ebben a sebzett városban.

A leírás valószínűleg direkt nem említ nevet, mert elképzelhető, hogy képregényes karakterről van szó, és még nem akarják lelőni a poént. Sokan reménykednek benne, hogy Elektrát játssza majd.
Jeph Loeb, a Marvel televíziós részlegének feje ezt mondta a színésznőről:

Rosario Dawson az egyik legkarizmatikusabb, legtehetségesebb és legerőteljesebb színésznő Hollywoodban, úgyhogy mindig is a lista tetején volt a Daredevil számára. Szerepe a sorozatban kimagaslóan fontos Matt Murdock Fenegyerekké válásában.

Deborah Ann Woll

A másik új név Deborah Ann Wollé (True Blood – Inni és élni hagyni), aki Karen Page-et, Matt Murdock titkárnőjét játssza. A képregényekben Page Murdock szerelme is egy ponton. A karaktert Ellen Pompeo alakította a 2003-as filmben.

Az Agents of S.H.I.E.L.D. második évada szeptember 23-án, a Daredevil pedig 2015 májusában érkezik.Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely