TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

SPOILERES infók a Bosszúállók 2 sztorijáról!

Kategória: Bosszúállók: Ultron kora, Phase 2

The Avengers: Age of Ultron

A JoBlo-nak állítólag megbízható forrásból származó információi vannak a The Avengers: Age of Ultron történetével kapcsolatban. Ha igazak, nem rontják el a filmet, de néhány meglepetést lelőhetnek, úgyhogy SPOILER! Akkor se olvassatok tovább, ha nem láttátok A tél katonáját!

Ultron

ULTRON

Ultronnak három különböző verziója lesz a film folyamán. Az eredeti alakja nagyon kezdetleges, de, ahogy a képregényekben is, Ultron folyamatosan fejleszti magát. Vibrániummal van bevonva, és a filmet azzal tölti, hogy további nyersanyag-forrásokat találjon, ezzel is elősegítve a “fejlesztéseit”. James Spader, aki a címszereplő gonoszt játssza, Ultron legalább egy változatához mo-cap felvételeket készít majd, a forrásunk szerint. Ez azt jelenti, hogy Ultron egy ponton többet fog jelenteni “csupán egy sisaknál”.

Ultron egyik, valószínűleg korai reinkarnációját, már megcsodálhattuk az olaszországi forgatáson (itt és itt). Sok rajongó csalódott volt, amiért nem hasonlított a klasszikus kinézetére, de így megnyugodhat mindenki. Az, hogy vibrániummal vonja be magát, várható volt, főleg mivel az adamantium jogai a Foxnál vannak. A vibránium jó beugrási pontot ad Fekete Párducnak és Wakandának.

Torony

A BOSSZÚÁLLÓK

Ez alkalommal Tony Stark szponzorálja a Bosszúállókat. A S.H.I.E.L.D. felbomlása után az Amerika Kapitány: A tél katonájában, Tony Stark veszi át a globális véderő szerepét azzal, hogy vendégül látja a Bosszúállókat a Stark Toronyban, új nevén a Bosszúállók Toronyban (elején az “A” betűvel, ahogy a Bosszúállók végén láthattuk, és A tél katonájában utaltak rá), ahol új tech-cuccokat, új ruhákat és még egy új Quinjetet is készít.

Ahogy a Bosszúállók végén láthattuk, Tony elkezdte áttervezni a Stark Tornyot, és A tél katonája idejére már be is fejezte (fenti képen). Az olasz forgatáson már a Quinjetet is megpillanthattuk, legalábbis a rámpáját.

Veslégió

VASLÉGIÓ

Lehet, hogy nem ez lesz a nevük, de Tony Stark / Vasember készített egy seregnyi Vasember “drónt” (kicsit hasonlóan a Vasember 3 végén látottakhoz), és azokkal “tartja fent a békét”. A Bosszúállók nem rejtőzködnek és nem is próbálják titkolni a kilétüket. A nagyközönség előtt vállalják a szándékaikat, hogy biztonságban tartják a világot, főleg a S.H.I.E.L.D. hiányának fényében.

Tippre ezeknek a drónoknak az irányítását veszi át Ultron. A Higanyszál koncept rajzon valószínűleg már láttuk is őket.

Ultron/Vision

VÍZIÓ

Míg a kinézete megtartja a zöld/sárga színsémát, természetesen a szokásos MCU frissítéssel, a forrásunk szerint, akárcsak Ultron, Vízió (Paul Bettany) is csak a film harmadik felvonásában jelenik meg teljes valójában.

Bár az első pletykák szerint a fehér Vízió szerepel majd a filmben, mostanában egyre több helyről azt hallani, hogy az eredeti kinézetét választották. A Vízió névvel továbbra is bajok lesznek A tél katonája szerencsétlenül fordított Vízió-projektje után.

Amerika Kapitány

RUHÁK és FEGYVEREK

Minden (vagy a legtöbb) Bosszúálló a ruháján viseli majd a közös logójukat (“A”), mely annak köszönhető, hogy a rucik felújítását Stark vállalta magára. Fekete Özvegynek lesz két sokkolóbotja, melyek az új arzenáljának részei, illetve Sólyomszem valóban egy hosszú ujjú kabátot visel majd, mely emlékeztet a képregényes kosztümjére. Hulk “sztreccsnadrágot” visel majd, ami vele együtt nő meg és megy össze, mikor Banner Hulkká alakul és fordítva.

Amerika Kapitány és Fekete Özvegy új ruháját és Bosszúállók logót itt megnézhettük magunknak, illetve Sólyoszem kabátja sem újdonság.

Hadigép/Sólyom

TOVÁBBI SZEREPLŐK

Hadigép is szerepet kap, de nem lesz jelen a teljes filmben. Arra is nagyon jó esély van, hogy Anthony Mackie, azaz Sólyom is hasonló módon tiszteletét teszi, de ezt még nem erősítette meg a forrásunk

Rhodey visszatérést már tavaly is pletykálták, de Sam Wilson eddig csak az Amerika Kapitány 3-ra volt várható.

Bosszúállók

CSATÁK

Rengeteg menő összecsapás lesz a filmben (már hogyne lenne). Az egyikük egy erdős területen játszódik majd, és elképzelhető, hogy a Von Strucker báróval való összetűzésükhöz és az “Ikrekkel”, azaz Higanyszállal és Skarlát Boszorkánnyal való első találkozásukhoz vezet. Ebben a csatában lesz majd látható az első “hős-beállítás”, melyben együtt látjuk hőseinket.

Eddig az a szóbeszéd járta, hogy az afrikai Hulk-Vasember összecsapás játszódik az film első 10 percében, de mindenképpen több értelme van, ha az később lesz látható.

Na, mit gondoltok? Vajon mennyire megbízható a forrás?Egy hozzászólás ide: “SPOILERES infók a Bosszúállók 2 sztorijáról!”

  1. John szerint:

    Nos, hát ha ebbol csak a fele igaznak bizonyul, akkor nagyon utos lesz a folytatás is. Csak egyedul annyi zavar ebben az egészben hogy mivan ha a Bosszúállok ezúttal elhasalnak a jegypénztáraknál? Persze ne legyen igazam! ;)

Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely