TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Sorozatos rövidhírek

Kategória: Most Wanted, TV

Bobbi & Hunter

Elizabeth Wagmeister a Varietytől tegnap a Twitteren osztotta meg követőivel, hogy a “Bobbi” Morse/Lance Hunter sorozat, a Most Wanted (melyről korábban itt és itt olvashattatok) pilot epizódja hivatalosan is berendelésre került az ABC által. A csatorna főnöke, Paul Lee ezt mondta a forgatókönyvről:

Nagyon jó.


Bár régóta rebesgetik, hogy a 12 év rabszolgaság Oscar-díjas forgatókönyvírója, John Ridley egy közös Marvel-sorozaton dolgozik az ABC-vel, jó ideje nem hallottunk már semmi új információt. Ridley ma végre nyilatkozott a témában:

A Marvel projekt nagyon is él.

Később hozzátette, hogy a sorozat “társadalmi öntudattal rendelkezik”, de azért “tiszta szórakozást nyújt” majd.
Sok szóbeszéd felmerült már azzal kapcsolatban, hogy melyik szuperhősről is szól majd a széria, de még semmi biztosat nem tudunk. A legtöbbet emlegetett karakterek között ott van Penge, Köpeny és Kard (Cloak & Dagger), illetve Kamala Khan, a legújabb Ms. Marvel.Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely