TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Sif ma újra a Földre látogat

Kategória: A S.H.I.E.L.D. ügynökei, TV

Ma este, A S.H.I.E.L.D. ügynökei második évadának 12. részében Sif úrhölgy visszatér Midgardba.

Sif

Legutóbb az első évad Yes Men (magyarul Lorelei) című epizódjában láthattuk, amikor egy elszabadult asgardit próbált elkapni, aki nem más volt, mint az MCU-s megjelenésre váró Varázslónő (Enchantress) húga Lorelei. Sifet ezúttal is egy rejtélyes harcos (vagy harcosnő) ténykedése hozza az emberek közé, a vele folytatott harc okozza majd…

..Sif amnéziáját. Azon kívül, hogy ki ő, és honnan jött, semmit nem fog tudni, ahogy azt az epizód címe is jelzi (Who You Really Are). A probléma megoldására pedig nem más, mint Coulson csapata vállalkozik. Sif tudásának visszaszerzése, Daisy (Skye) valódi származására is fényt deríthet.
Sif már legutóbbi megjelenésével is sok infót szolgáltatott az azt követő kozmikus eseményekhez, és ezúttal is jó lehetőség lesz az MCU televíziós világát kicsit összekötni a filmessel. Mindemellett a készítők szerint a rész inkább humorban fog bővelkedni, ami ennyi negatív esemény után kijár a csapatnak.

Egy részlet:Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely