TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Robert Downey Jr. visszatérhet a negyedik Vasemberre

Kategória: Színészek

Kevin Feige & RDJ

Robert Downey Jr. többször kijelentette már, hogy talán lassan itt az ideje átengedni másnak Tony Stark szerepét, Kevin Feige pedig kinyilvánította szándékát, hogy megjamesbondolja a karaktert, azaz nem riadna vissza attól sem, hogy újabb és újabb színésznek adja. Továbbá azt is elárulta, hogy a Vasember negyedik része el fog készülni valamikor a nem túl távoli jövőben.
A rebesgetett recast ellenére, RDJ úgy tűnik nyitott lenne a folytatásra. A EW-nek tett rövid interjújában ezt mondta:

Kevinen [Kevin Feige - a Marvel Studios elnöke (képen)] és Ike-on [Ike Perlemutter - a Marvel Entertainment vezérigazgatója] és a Disney-n múlik, hogy megkeresnek-e minket egy ajánlattal, aztán rajtunk áll, hogy elfogadjuk-e vagy sem. Mikor jól mennek a dolgok, sok megegyezés köttetik. És mostanában minden prímán ment, nemde? (nagy mosoly) Ez az utóbbi nagyon jó volt [az Age of Ultron forgatása], jó film lesz, jól éreztük magunkat.


Tony szerepének feladásáról:

Ez egy ilyen helyzet: Miért adnád fel az övet, ha alig tudnak megsuhintani? A legtöbb ember akkor tesz ilyet, ha kiütötték.

Ez a filozófia pont a “csúcson abbahagyni” ellentéte, de nekünk semmi bajunk vele. RDJ-nek jelenleg már csak két filmre, a Bosszúállók második és harmadik részére van szerződése, amiért így is orbitális összegeket fizetett a Disney. Vajon belefér a költségvetésbe még egy (pár) film?Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely