TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Rendező nélkül maradt az Ant-Man! (FRISSÍTVE!)

Kategória: A Hangya, Phase 3

Ha választanunk kellene, hogy az elmúlt évekből melyik MCU-val kapcsolatos bejelentés volt a legmeglepőbb, nagyon valószínű, hogy Edgar Wright távozására szavaznánk. A Variety jelenti, hogy az Ant-Man rendezője és társ-forgatókönyvírója otthagyta a projektet!

Edgar Wright

A Marvel és Edgar Wright közösen tudatják döntésüket, miszerint a rendező és a stúdió útjai különválnak. Az ok a filmmel kapcsolatos eltérő látásmódjuk. A döntés békésen született meg, és nem befolyásolja a 2015. július 17-i bemutatót. Az új rendezőt hamarosan bejelentjük.


Nem csak azért meglepő a döntés, mert alig több mint egy év választ el minket a premiertől, hanem azért is, mert ez a film Wright szíve ügye volt. Az eredeti sztorit még 2006-ban, a Marvel Cinematic Universe megszületése előtt mutatta meg a stúdiónak, és azóta dolgozott rajta. Az 8 év! Úgy tűnt, minden jól alakul, Wright hozta a saját zeneszerzőjét, operatőrét. A castinggal kapcsolatban is a legnagyobb egyetértésben van a rendező és a stúdió. Ezért derült égből villámcsapás ez a fordulat.

Sok rajongónak Wright egyedi látásmódja tette érdekessé ezt a filmet, így nagy kérdés, hogy ki tölthetné be a helyét. A legésszerűbb megoldás az lenne, ha Joe Cornish, Wright barátja és a forgatókönyv társírója venné át a rendezést, hiszen ő már a kezdetektől a projekttel van. Cornish eddig egyetlen nagyfilmes rendezésen van túl, az Idegen arcokon, de több stúdió is felfigyelt már rá. Következő filmje, a Section 6 című kémkomédia is előkészületben van, így könnyen ütközhet az Ant-Man munkálataival.

FRISSÍTVE:
Joss Whedon, a Bosszúállók rendezője ezzel a képpel reagált Wright távozására:

Joss Whedon

Ha esetleg nem értenétek, Wright Cornetto-trilógiája előtt tiszteleg, ami a Haláli hullák hajnalából, a Vaskabátokból és a Világvégéből áll.Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely