TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Paul Rudd lehet a befutó az Ant-Man főszerepéért (FRISSÍTVE)

Kategória: A Hangya, Phase 3

Paul Rudd és Rashida Jones

Már 1-2 hónappal ezelőtt is arról szóltak a pletykák, hogy két színész a befutó a Hangya szerepére a 2015-ben érkező Ant-Manben: Paul Rudd és Joseph Gordon-Lewitt. Az utóbbi, annak ellenére, hogy a Doktor Strange filmmel is kapcsolatba hozták, tagadta, hogy tárgyalásban állna a Marvellel. A Variety szerint azonban Paul Rudd nagyon is közel áll ahhoz, hogy aláírjon.

A korábbi pletyka azt is elhintette, hogy Rashida Jones lényegében már meg is kapta a Hangya szerelmének, Janet van Dyne-nak, a későbbi Darázsnak szerepét. A két színész több vígjátékban is játszott már együtt (Spancserek, Our Idiot Brother), szóval összeszokott párosról van szó. Bár az illetékesek szerint Janet egyelőre még nem ölti magára a Darázs kosztümöt, fontos szerepet játszik majd a filmben.

Hank Pym - Earth's Mightiest Heroes

A rendező, Edgar Wright elmondása szerint mindkét Hangya, Dr. Henry Pym és Scott Lang karaktere is feltűnik majd. A képregényekben Hank Pym, az eredeti Hangya, zseniális biokémikus, aki feltalálja (vagy inkább felfedezi) a Pym részecskéket, melyek segítségével képessé válik méretének változtatására. Létrehozza a ruhát, azonban pacifista nézetei miatt nem szívesen használja. Ezt lopja el tőle később Scott Lang, aki tehetséges elektroműszerészként kezdte pályafutását, azonban családja eltartásának súlya miatt bűnözni kezdett, és börtönbe került. Tony Stark segítségével újra munkába állt, azonban lánya érdekében még egy utolsó alkalommal vissza kellett térnie a bűnözéshez. Ehhez kellett neki Dr. Pym ruhája, amit idővel visszaszolgáltat és feladja magát. Később Pym úgy dönt, hogy Lang megtarthatja a ruhát, ha jóra használja. A harmadik Hangya, Eric O’Grady nem fog megjelenni a filmben.
Bár nem említi a forrás, de majdnem biztos, hogy Hank Pym szerepe lesz Paul Ruddé. Mivel Scott Lang is feltűnik, az sem elképzelhetetlen, hogy Joseph Gordon-Lewitt is befut a (második) Hangyaként, azonban ez nem tűnik valószínűnek.

Janet van Dyne - Earth's Mightiest Heroes

Dr. Janet van Dyne Hank Pym segédje, aki azért szegődik mellé, hogy megbosszulja apja halálát, azonban beleszeret a tudósba, így vele marad. Dr. Pym ellátja a Pym részecskékkel és szárnyakkal, melyek csak akkor használhatóak, mikor Janet összezsugorodik. Így válik belőle a Darázs. Később képes lesz teste bioelektromos töltését összegyűjteni, és amolyan darázscsípésként kilőni.
A képregényekben a Hangya és a Darázs is alapítótagjai a Bosszúállóknak, szóval esedékes már az MCU-beli feltűnésük is. Joss Whedon szerint a Darázs majdnem belekerült az első Bosszúállók filmbe. Az, hogy az Ant-Manben valószínűleg még nem láthatjuk szuperhősként, nem jelenti azt, hogy egy későbbi filmben nem csatlakozhat a Bosszúállókhoz.

Kevin Feige azt ígérte, hogy 2013 vége előtt megtudhatjuk, ki játssza majd a főszerepeket, szóval már nem kell sokat várnunk a hivatalos bejelentésre!

FRISSÍTVE:
Hát tényleg nem kellett sokat várnunk! :)
A Marvel néhány perccel ezelőtt jelentette be hivatalosan is, hogy Paul Rudd lesz az Ant-Man címszereplője.
Kevin Feige ezt mondta a színészről:

Mikor Edgar Wright elmondta, hogy ő Paul Rudd-ra gondolt, nagyon megkönnyebbültünk, hiszen az első lépés egy Marvel Studios film esetében a megfelelő sztár megtalálása. Már az elején tudtuk, hogy Paul személyében megtaláltuk azt, akit kerestünk. Amikor nemcsak belegyezett, de még hihetetlenül lelkessé is vált a munkával kapcsolatban, tudtuk, hogy a megfelelő fickóval van dolgunk. Nem is lehetnénk ennél izgatottabbak, és már alig várjuk, hogy a nézők is lássák, hogyan kelti éltere Paul a Hangyát.

Ennek fényében feltételezhető, hogy mostanra Rashida Jones szerződése is aláírva.
Mi a véleményetek? Jó választás volt?Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely