TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Ők lehetnek az Ant-Man mellékszereplői

Kategória: A Hangya, Phase 3

A 2015-ben érkező film főszereplőit már ismerjük (Paul Rudd, Michael Douglas), de a mellékszereplőkről még semmi hivatalosat nem lehetett hallani.

Evangeline Lilly

A legfrissebb pletykák szerint Evangeline Lilly (Lost – Eltűntek, A hobbit: Smaug pusztasága) kaphatja a legfontosabb női szerepet, azaz minden valószínűség szerint Janet Van Dyne, a Darázs szerepét. Ennek ellentmond a Variety, ami szerint Lilly Hank Pym (Douglas) lányát és Scott Lang (Rudd) szerelmét játssza majd. Ebben az esetben egy újonnan kitalált karakter bőrébe bújik majd, mivel a képregényekben Pymnek nincsen lánya.

Mikor még Paul Rudd is csak pletyka volt, már akkor is szó volt róla, hogy Rashida Jones (Spancserek, Városfejlesztési osztály) játssza majd a női főszerepet a filmben. Később Bryce Dallas Howard (Pókember 3, A segítség) neve is felmerült. A Variety szerint ők ketten még mindig versenyben vannak, azonban Howard szereplésének egyre kisebb az esélye, hiszen aláírt a Jurassic Worldre, mely csupán néhány héttel az Ant-Man előtt érkezik.
A forrás arról is beszámol, hogy Jessica Chastainnek (A segítség, Zero Dark Thirty – A bin Láden-hajsza) is felajánlották a lehetőséget, ő azonban nem élt vele. Így másodszorra mondott nemet a Marvelnek, hiszen a Vasember 3 Rebecca Halljának szerepére is ő volt az első választott.

Michael Pena

A The Wrap szerint Michael Peña (Ütközések, Amerikai botrány) kaphatja az egyik gonosz szerepét a filmben. A TII arról is beszámol, hogy a karakter a kubai elnök, Fidel Castro mintájára készült, és Castillo a neve.
Kicsit spoileres infók a sztoriról:

Bár nem kevés időbe tellett összerakni az idővonalat, de most nagyon úgy néz ki, hogy Castillo lesz a film gonosztevője a film elején, ami az 1960-as években játszódik. Itt ismerjük meg a Hangyát – a Hank Pym verziót – aki kémként dolgozik a kommunisták elleni harcban. Ez után a film a modern korba ugrik, ahol Pym már öreg és, ahol Scott Lang története elkezdődik. Itt válik belőle végül a Hangya. Itt fut össze Lang a második ellenséggel, aki a fő fenyegetést jelenti majd a filmben, de úgy halljuk, hogy Peña is jelentősebb szerepet kap majd a film folyamán.Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely