TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Nézhető a Jessica Jones…ezt olvasd el előtte!

Kategória: A.K.A. Jessica Jones, Képregény, TV

A Daredevil után elstartolt a második Netflix-sorozat, a Jessica Jones is. Mától megtekinthető az első évad mind a 13 epizódja. Mielőtt azonban módot találnál rá, hogy megtekintsd őket (hiszen a Netflix Magyarországról nem könnyen elérhető…), vess egy pillantást az ingyen előzményképregényre!

Jessica Jones borító

A szösszenetre (összesen 9 oldalról beszélünk reklám és címlap nélkül) újra összeállt a sorozat alapjául szolgáló képregény, az Alias alkotópárosa, Brian Michael Bendis és Michael Gaydos.
Egy regisztráció után ezen a linken ingyen “megvásárolhatjátok”, és a netes felületen elolvashatjátok a képregényt, melyben Fenegyerek is feltűnik.Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely