TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Nathan Fillion cameo A Galaxis Őrzőiben

Kategória: A Galaxis Őrzői, Phase 2, Színészek

Fillion és Gunn

A geek-kedvenc Nathan Fillion, ahogy a kép is mutatja, igen jóban van A Galaxis Őrzői rendezőjével, hiszen a 2006-os horror-vígjátékban, a Slitherben, mely a rendező első nagyjátékfilmje volt, a kanadai színész főszerepet vállalt. Útjaik később sem váltak el, Gunn websorozatában, a PG Pornban és a Super című szuperhős-komédiában is együtt dolgoztak. Ezek után nem meglepő, hogy a rendező legújabb filmjében is szerepet kapott Fillion.

A bejelentés utáni első pletykák szerint a Firefly Malcolm Reynolds kapitányaként sétál majd el a háttérben, később Novaként emlegették a színészt. A Novás szóbeszédet Gunn a Twitter-oldalán tagadta.

A Schmoes Know biztos forrásokra hivatkozva osztotta meg a rajongókkal, hogy kit is játszik majd Fillion:

Nathan Fillion a Cosmo nevű, orosz, telepata, kozmonauta kutyának kölcsönzi a hangját, aki A Galaxis Őrzői képregényekben szerepelt.

Crossék

Mivel csak egy röpke cameóról és szinkronmunkáról beszélünk, a rajongók reménykednek egy későbbi nagyobb szerepben Fillion számára. Sokan szívesen látnák Adam Warlockként, Thanos legnagyobb ellenfeleként. Semmi sem elképzelhetetlen, hiszen Gunn mellett, a Bosszúállók filmek író-rendezője, Joss Whedon is előszeretettel szerepelteti alkotásaiban (Buffy, a vámpírok réme, Firefly, Serenity, Dr. Horrible’s Sing-Along Blog, Much Ado About Nothing).Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely