TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Megvannak Carter ügynök sorozatának készítői

Kategória: TV

A Peggy Carterrel (Hayley Atwell), Steve Rogers második-világháborús szerelmével foglalkozó sorozat híre régóta a köztudatban van, hivatalos híreket azonban eddig még nem nagyon hallottunk róla.

Peggy Carter

Úgy tűnik, hiába a hírzárlat, folynak a munkálatok az ABC-nél (ami az Agents of S.H.I.E.L.D. stúdiója is), és már le is szerződött a Tara Butters-Michele Fazekas írópáros, akik showrunneri minőségben is részt vesznek a munkálatokban. Ők korábban a Reaper – Démonirtókon láttak el társ-készítői feladatokat. Az Agents of S.H.I.E.L.D. készítőinek (Joss, Jed Whedon, Maurissa Tancharoen) előző sorozatában, a Dollhouse-ban is közreműködtek, ez is lehet az oka annak, hogy rájuk esett a választás. A munkához csatlakozik még íróként Christopher Markus és Stephen McFeely is, akik a Thor: Sötét világ forgatókönyvén is dolgoztak. Bár a Disney nem erősítette meg, de az ABC szerint Hayley Atwell már alá is írta a szerződését.

Az ABC feje, Paul Lee ezt mondta a pilot epizódról:

Nagyon jó szkript. Jó esélye van rá, hogy a hálózat berendelje a sorozatot.

A sorozat (ha megvalósul) valószínűleg ott folytatódik majd, ahol a legfrissebb rövidfilm, a Carter ügynök véget ért. (SPOILER) Peggy a Zodiákus megszerzésének sikeres végrehajtása után kap egy hívást Howard Starktól, hogy segítsen neki beindítani a S.H.I.E.L.D.-et.
Lehet, hogy Tony Stark apja nagyobb szerepet kap majd a sorozatban? Esetleg egy fiatal zseni is feltűnik majd, akit Hank Pymnek hívnak?

Peggy Carterrel legközelebb az Amerika Kapitány: A tél katonájában találkozunk, ahol már nyugdíjas éveit tölti.Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely