TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Megvan Fenegyerek!

Kategória: Daredevil, Színészek, TV

Megtudtuk ki játssza a főszerepet, Matt Murdockot a 2015-ben a Netflixen induló Daredevilben. Igaz, elvesztette eredeti showrunnerét, a sorozat munkálatai, úgy tűnik, töretlenül folytatódnak.

Charlie Cox

A színész nem más, mint Charlie Cox, akit olyan filmekben és sorozatokban ismerhettünk meg, mint a Csillagpor, vagy a Gengszterkorzó. A Latino-Review pletykája után a Marvel hivatalos oldala is megerősítette a hírt.

Azt már tudjuk, hogy a Daredevil jövőre fog elstartolni, és első lesz azokból a minisorozatokból, amik az Oltalmazók nevű csapat tagjaival foglalkoznak majd. Mind közül Fenegyerek a legfontosabb, mivel a Marvelnek mindent be kell vetnie, hogy az emberekkel feledtetni tudja a 2003-as film bukását. Valószínűleg azért nem lesz nehéz, mivel a karakter nagy rajongótáborral rendelkezik a képregény olvasók körében.
Coxnak ez lehet az áttörés a karrierjében, de aki figyelemmel kísérte korai munkásságát, az tudja, hogy jobb kezekben van nála a „félelem nélküli ember”, mint Ben Aflecknél volt.Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely