TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Megvan az új Megtorló!

Kategória: Daredevil, TV

Nem kap saját sorozatot, mint azt sok rajongó tippelte, de így is feltűnik majd Frank Castle, azaz a Megtorló az MCU-ban. A Marvel hivatalos oldala szerint az öntörvényű igazságosztó a Daredevil második évadában jelenik meg először, és Jon Bernthal alakítja majd. Egy új címdizájn is érkezett a Netflix sorozat új évadához.

Jon Bernthal

A 38 éves Bernthalt legtöbben a The Walking Deadből és a Haragból ismerhetitek. Castle-t eddig Dolph Lundgren (1989), Thomas Jane (2004) és Ray Stevenson (2008 – három évvel később már Volstaggot játszotta a Thorban). Sokak Thomas Jane visszatérésében reménykedtek, de nem igazán volt elképzelhető, hogy a Marvel ne új színészt szerződtessen.

Jeph Loeb, a Marvel TV-s részlegének feje a Megtorló szerepéről:

Castle megjelenése drámai változásokat hoz majd Matt Murdock világába, és semmi sem lesz a régi.

Mit gondoltok?Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely