TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Mégis jön a S.H.I.E.L.D. spin-off

Kategória: A S.H.I.E.L.D. ügynökei, Most Wanted, TV

A sorozatot egy időre elnapolták, de úgy tűnik, tényleg csak ültek az ötleten egy kicsit, ugyanis A S.H.I.E.L.D. ügynökei spin-off, Lance Hunter (Nick Blood) és “Bobbi” Morse, azaz Mockingbird (Adrianne Palicki) főszereplésével, pilotot kapott.

Bobbi és Hunter

A Variety jelenti, hogy a Most Wanted címre keresztelt sorozatot, ahogy azt eredetileg is tervezték, Jeffrey Bell (A S.H.I.E.L.D. ügynökei, X-akták, Angel, Alias) és Paul Zbyszewski (Day Break – Időbe zárva, Lost) írja, legalábbis a készülő pilotot. Ők lennének a showrunnerek és a producerek is, Jeph Loeb pedig az executive producer.

Bennfentesek szerint a Most Wanted nem a szokványos értelemben vett spin-off lesz, sokkal inkább egy önálló sorozat a S.H.I.E.L.D.-ből megismert párral. Állítólag még nincs premierdátum, és arról sincsen információ, hogy vajon a fősorozatban vezetik-e fel, de Paul Lee, az ABC főnöke korábban azt mondta, hogy egyelőre nem akarják kivonni a karaktereket a S.H.I.E.L.D.-ből. Lehet, hogy előzmény-sztori lenne?Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely