TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Marvel szitkom? Marvel szitkom.

Kategória: Damage Control, TV

Bizony-bizony. Az ABC berendelte a Damage Control címre keresztelt sorozat pilotját. A Marvel Cinematic Universe legújabb sorozatának műfaja félórás szituációs komédia lesz. Azt is tudni, hogy egykamerás felállásban készül majd, mint például a Már megint Malcolm, a Dokik, A hivatal vagy a Modern család.

Damage Control


A sorozat az MCU túldolgoztatott és alulfizetett eltakarítóbrigádjáról szól majd. A The Wrap így fogalmaz:

Ők azok, akik egy szuperhős-konfliktus utáni helyzet kezelésére specializálódtak. Ők a felelősek azért, hogy az elhagyott sugárfegyverek visszakerüljenek jogos tulajdonosukhoz, ők segítenek újraszervezni az esküvőt, ha az előző helyszínét eltüntette a Föld színéről néhány szuperhős, és ők erednek az elveszett díjnyertes afrikai papagáj nyomába, ami azóta kővé vagy takonnyá vált.

A sorozatot az a Ben Karlin készíti, aki többek között a Modern család társproducere és írója is volt. Mellette David Miner és a Marvel TV-s részlegének feje, Jeph Loeb szolgál majd executive producerként. A stúdió egyébként “put-pilot”-ot rendelt, ami annyit tesz, komoly bírságokat fizet, ha nem adja azt. Lényegében ez ígéretnek is vehető arra, hogy a sorozatot valamilyen formában műsorra tűzik.
A Damage Control is rendelkezik képregényes gyökerekkel, hiszen a csapat 1988 óta többször is feltűnt különböző kötetekben vagy éppen a saját limitált szériájukban. Az első években Tony Stark és Wilson Fisk tulajdonában volt a szervezet, mielőtt önállósult volna.

Easter eggként már az első MCU-filmben, a Vasemberben is megemlítették a csapatot. Mielőtt a film végi sajtótájékoztatón Tony bejelentené, hogy ő Vasember, a TV-ben futó híradó folyamatosan az előző éjszaka eseményeiről tájékoztat, és ez olvasható egy ideig:

DAMAGE CONTROL OFFICIALS TO ISSUE REPORT IN COMING DAYSVan hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely