TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Ma debütál magyarul az Agents of S.H.I.E.L.D.

Kategória: A S.H.I.E.L.D. ügynökei, Szinkron, TV

A S.H.I.E.L.D. ügynökei

Ahogy azt sokan észrevehettétek az elmúlt hetekben sugárzott promókból, ma indul az Agents of S.H.I.E.L.D. (a továbbiakban A S.H.I.E.L.D. ügynökei, annak ellenére is, hogy a magyar forgalmazó valamiért kihagyta a pontokat) első évada a Viasat3-on. 21:15-től lesz látható az első két epizód, a Pilot és az 0-8-4. A sorozat ezután is csütörtökönként jelentkezik majd.

Most a minőségről. Bár az oldalon a tájékoztatást tartjuk a legfontosabb célunknak, nem a véleménynyilvánítást (ezért is nem fogtok itt sűrűn kritikát olvasni), a szinkron és legfőképpen ennek a sorozatnak a szinkronja különleges helyet foglal el a szívemben, úgyhogy nem állhatom meg, hogy ne törjek pálcát felette. Olyan emberként, aki sok rész felvételén bent volt, rengeteget dolgozott a magyar szöveg javításán (és átkozta el minduntalan Boros Karina fordítását), továbbá a későbbi részek keverésének ellenőrzését is végezte, azaz több részt megnézhetett magyarul is, azt kell mondanom, nem lett jó. Nem lett botrányos, nem lett nézhetetlen, de nem is lett jó. A casting, a színészi játék (ami nem feltétlen a színészek hibája) és legfontosabb tényezőként a fordítás is hagy kívánnivalót maga után. Sajnos. Majd írok még erről, részletesebben a magyar hangokról. Most legyen elég ennyi! Nézzétek bátran magyarul, de ha teljes élményt akartok, angolul nézzétek meg először! Még talán az amúgy helyenként borzalmas rajongói felirattal is jobban jártok, mert legalább a színészi játék a helyén van.

Itt van néhány promó:Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely