TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Luke Cage és Jessica Jones is színészre talált

Kategória: A.K.A. Jessica Jones, Luke Cage, Színészek, TV

Jones & Cage

Miután a Daredevil forgatása véget ért, lassan a további Netflix-sorozatok szereplőgárdájára is fény derül. A sort Luke Cage és felesége, az ex-szuperhősnő, Jessica Jones kezdte néhány nappal ezelőtt. A házaspár tagjainak eljátszására az évek alatt olyan színészeket vettek fontolóra, mint Terry Crews, Isaiah Mustafa, Idris Elba, Jaimie Foxx, Tyrese Gibson, Lance Gross, Cleo Anthony, továbbá Alexandra Daddario, Teresa Palmer és Jessica De Gouw. A Marvel választása végül Mike Colterre és Krysten Ritterre esett.

Mike Colter

A 38 éves Colter első komolyabb szerepe a Millió Dolláros Bébiben volt, majd feltűnt a Men in Black – Sötét zsaruk 3-ban és a Zero Dark Thirty – A Bin Láden hajszában is. A Halo franchise-ban saját karaktere van, Locke ügynök.
Colter a Daredevil után megjelenő A.K.A. Jessica Jonesban tűnik majd fel először, mielőtt saját minisorozatot kapna.

Egy New York-i ügy során, Jessica Jones magánnyomozó találkozik a rejtélyes Luke Cage-dzsel, egy férfivel, akinek múltjának titkai drámai hatással lesznek Jessicára. Nagyobb hatással, mint valaha képzelte volna.

Jeph Loeb, a Marvel televíziós részlegének vezetője ezt mondta:

A rajongók régóta szeretnék látni Luke Cage-et, és Mike-ban tökéletes színészre találtunk. A nézők a “Marvel’s A.K.A. Jessica Jones”-ban találkozhatnak először Luke Cage-dzsel, és megtapasztalhatják, miért is olyan fontos karakter a Marvel-mítosz számára.

Krysten Ritter

A 33 éves Krysten Rittert legtöbben a Totál szívásból és a Ne bízz a ribiben!-ből ismerhetik, de olyan filmekben is játszott, mint az Egy boltkóros naplója és a Szívós csajok. Legközelebb Tim Burton Nagy szemekjében láthatjuk.

Miután rövid életű szuperhősi pályafutása véget ér, Jessica Jones megpróbálja újjáépíteni magánéletét és detektívkarrierjét. New Yorkban olyan ügyekbe keveredik, melyek során különleges képességekkel rendelkező emberekkel találkozik.

Loeb véleménye Ritterről:

Krysten Ritter skálája a komédiától a tragédiáig olyan széles, hogy tökéletes választás egy Marvel hős megformálására. Jessica Jonesként Krysten az elmúlt évtized egyik legkedveltebb karakterét kelti majd életre, mellyel megörvendezteti a képregénysorozat régi rajongóit, és újakat is szerez.

A Daredevil után érkező A.K.A. Jessica Jones is 13 epizódból áll majd, melyek egyszerre kerülnek fel a Netflixre, előreláthatólag 2015 végén. Az ezt követő Luke Cage és Iron Fist minden bizonnyal már csak jövőre érkezik, a négy hőst egyesítő The Defenders pedig csak 2016 után.Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely