TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Kiderült a legújabb rövidfilm címe

Kategória: Marvel rövidfilmek

Ben Kingsley

Az ötödik Marvel rövidfilm címe All Hail The King (Éljen a király!) lesz, és a Thor: Sötét világ Blu-ray kidadásával érkezik február végén. Azt, hogy miről szól majd, nem tudni még, de a korábbi szóbeszédek alapján lehet találgatni:

(Innentől spoilerezünk, szóval, aki nem látta a Vasember 3-at és a Thor: Sötét világot, az inkább ne olvasson tovább…)

A cím akár azt is jelenheti, hogy a film ott veszi fel a fonalat, ahol a Thor második része letette, és Lokival foglalkozik majd Asgard trónján (Odin bőrében). Ez azonban nehezen tűnik elképzelhetőnek, hiszen ehhez Tom Hiddlestonra és Anthony Hopkinsra is szükség volna. Ebben az esetben biztos nagyobb lenne a visszhangja. Továbbá az eddigi Blu-ray kiadásokon mindig egy korábbi filmmel foglalkozó rövidfilmet kaptunk (kivétel A 47-es és a Bosszúállók esete). Így sokkal valószínűbbnek tűnik, hogy a történet a Mandarin körül forog majd.

Ben Kingsley

Azt már egy ideje tudjuk, hogy Ben Kingsley a Vasember 3 után készített még valamit a Marvellel. Pár hónappal ezelőtt ő maga mesélt róla:

Egy titkos Marvel projektről van szó. Többet nem mondhatok. Várnotok kell, és meglátjátok…
A Vasember 3 stábjának számos tagjával dolgozhattam újra együtt. Jó volt újra találkozni velük. Nagyszerű volt újra ezzel a csodálatos családdal lenni.

Arról is szóltak a hírek, hogy a Vasember 3 Kína-specifikus jeleneteit (melyeket mi sem a moziban, sem a lemezeken nem láthattunk) összevágva, The Prologue (Előjáték) címmel tekinthetjük majd meg, azonban ezzel kapcsolatban semmi fejlemény nem volt a film premierje óta. Ezek a jelenetek főként Dr. Wuról, a Tony Starkon segítő szívsebészről szóltak. Lehet, hogy ezeket kapjuk majd meg egy kis Ben Kingsley-vel bővítve, bár a két karakter nehezen tűnik kapcsolhatónak.
A legvalószínűbb, hogy Ben Kingsley, aki Trevor Slattery-t játssza, aki a Mandarint játssza, önálló rövidfilmet kap majd.Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely