TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Jön A Hangya 2 és három másik film!

Kategória: Ant-Man and the Wasp

A Marvel a hivatalos oldalán jelentette be néhány órával ezelőtt, hogy folytatást kap A Hangya, méghozzá már 2018-ban! A film címe Ant-Man and the Wasp (A Hangya és a Darázs) lesz, a pontos premierdátum pedig 2018. július 6.

A Darázs

A közlemény szerint Hope Van Dyne-ra és Scott Langre vonatkozik a cím, akiket minden bizonnyal újra Evangeline Lilly és Paul Rudd alakítanak majd. Hank Pym, avagy Michael Douglas visszatéréséről még nincs hír, de korábban már kiderült, hogy eredetileg csak egy filmre írt alá.
A Marvel fontosnak tekinti megemlíteni azt is, hogy ez lesz az első MCU-film, ami a főhősnő után kapja a címét.

A Black Panther, melynek helyét átveszi az Ant-Man and the Wasp, korábbra került, 2018. február 16-ra. Ezzel Fekete Párduc visszakerült az Infinity War első része elé, ahol az év eleji átrendeződés előtt is tartózkodott. Az újonnan becsúsztatott filmnek, melynek bizonyára sokan örülnek, azonban ára van. Ez pedig az, hogy újfent eltolták a Captain Marvel premierjét. A szuperhősnő filmje ezúttal 2019. március 8-án kötött ki.

További három film premierdátuma is nyilvánosságra került, melyek a következők: 2020. május 1., július 10. és november 6.
Premiernaptárunkat frissítettük.Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely