TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Jön A Galaxis Őrzői 2!

Kategória: Guardians of the Galaxy 2, Phase 3

A Galaxis Őrzői 2 fan-made

És már a dátum is megvan: 2017. július 28. Az filmet ezúttal is James Gunnra bízzák, aki a Twitteren osztotta meg rajongóival a jó hírt (miután a Comic-Conon megtették a bejelentést):

Igen, én írom és rendezem A Galaxis Őrzőinek folytatását, ami 2017. július 28-án érkezik. De előbb nézzétek meg az első részt, ami jövő héten debütál!


Úgy tűnik, a Disney bízik a sikerben, hiszen bár A Galaxis Őrzői csak ma startol a mozikban (külföldön), a bejelentés már 6 napos. Az előzetes értékelések és tesztvetítések nagyon pozitívak, úgyhogy valószínűleg a film meghozza a kellő bevételt.

A dátum egyébként érdekes, hiszen 2 üres hely van közte és a legkésőbbre beírt film, az Amerika Kapitány 3 között (ami az Ant-Mant követi):

2016. máj. 06. – Amerika Kapitány 3
2016. júl. 08. – ??

2017. máj. 05. – ??
2017. júl. 28. – A Galaxis Őrzői 2

A két film valószínűleg Doktor Strange-é és Thoré lesz, hiszen egyedül ezen karakterek filmjeinek van már forgatókönyvírója vagy rendezője.Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely