TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Játék: Nyerj A Hangya DVD-t!

Kategória: A Hangya, DVD/BD, Nyereményjáték, Phase 2

A karácsonyt, az oldalunk második születésnapját és A Hangya megjelenését megünnepelendő, a Tesseract és a Pro Video közös játékba kezd, melynek során 3 db A Hangya DVD-t sorsolunk ki a helyes megfejtést beküldők között.

A Hangya


Hogy részt vegyél a sorsoláson, nincs is más dolgod, mint 2+1 kérdésre megtalálni a helyes választ, és elküldeni a címünkre: tesseractpress@gmail.com. A jelige legyen “Hangyarnold“!

A kérdések:

1. Ki rendezte volna eredetileg a filmet?
(Ha segítség kéne.)

2. Mely Marvel Cinematic Universe karaktereknek szinkronhangja még az a két magyar színművész, akik a két Hangyát, Hank Pymet és Scott Langet magyarítják? Egy-egy karakter nevét várjuk.
(Itt is segítünk.)

Van egy ráadás kérdésünk is, mely megválaszolása nem kötelező, de a helyes megfejtők dupla nevezést kapnak a sorsolás során. ;)
Mi a válasz erre a kérdésre?

3. “A kemény tag mondta a dögös íróbulának, hogy szóljon neked, hogy szólj nekem, mert Hangya a spanom? Mert őt keresi?”
(Már nem segítünk, magatokra vagytok utalva. :) )

A játék december 16. 23:59-ig december 19. 23:59-ig tart.

pvVan hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely