TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

JÁTÉK: Nyerj A Galaxis Őrzői standee-t! (meghosszabbítva)

Kategória: A Galaxis Őrzői, Nyereményjáték, Phase 2

A 300. Facebook kedvelés örömére kisebb nyereményjátékot hirdetünk. A legtöbb filmes oldal indított mostanában valami Bosszúállókos játékot, így mi egy teljesen másik csapatot szemeltünk ki, A Galaxis Őrzőit. :D

Mordály


Az Xpress jóvoltából egy A Galaxis Őrzői standee-t sorsolunk ki az alábbi kérdésre helyesen válaszolók között:

Ki az a 3 színész, aki A Galaxis Őrzőiben és James Gunn korábbi két rendezésében is szerepet kapott? Tehát HÁROM színész nevét várjuk, három nagyjátékfilmből.

A kérdés nem nehéz, hiszen Gunn összesen három filmet rendezett, és vannak kedvenc színészei. A színészeknél csak szinkronmunka is ér. Ha olyat küldenétek, aki jó, de mi nem gondoltunk rá, csekkolás után természetesen elfogadjuk.
Viszont van egy kis üröm is az örömben. A standee nagyjából 150 x 80 centis, így a postázást nem tudjuk megoldani. Kérünk Titeket, hogy csak az játsszon, aki meg tudja oldani a standee elszállítását Budapest VII. kerületéből!

A válaszokat a tesseractpress@gmail.com címre várjuk a “standee” jeligével ellátva. :)
A játék vége május 22. (péntek) május 24. (vasárnap) 23:59.Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely