TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Jarvis az Agent Carterben és további castinghírek

Kategória: Agent Carter, Színészek, TV

James D’Arcy

A hírek szerint James D’Arcy (Hitchcock, Felhőatlasz) nem mást fog alakítani az Agent Carterben, mint az eredeti Jarvist. A 39 éves színész állítólag “visszatérő szereplő” lesz a sorozatban.
Edwin Jarvis, a Stark család komornyikja, fontos szerepet játszott Tony felnevelésében, és az ő tiszteletére adta ezt a nevet mesterséges intelligenciájának is. Eddig csupán egy MCU képregényben tűnt fel (Iron Man 2: Public Indentity). Jarvis szerepléséről korábban szóltak már pletykák, de akkor az Age of Ultronnal hozták kapcsolatba.

Chad Michael Murray

Chad Michael Murray (Tuti gimi, Viasztestek) állandó szereplő lesz, és Jack Thompson ügynököt alakítja majd.

Jack Thompson ügynök a 30-as éveiben jár, jóképű és tudja is magáról, hogy az. Dooley [lejjebb] egyenes ellentéte, nem tűri a nőket a munkahelyen, sem azt, hogy milyen kevés elismerést kap. Ami még rosszabb, Dooley állására fáj a foga, és elkeseredetten próbál bizonyítani.

Enver Gjokaj

Enver Gjokaj (A lélek útja, Sasszem) nem ismeretlen az MCU rajongói számára, ő játszotta a fiatal rendőrt a Bosszúállók New York-i csatájában. Bár jeleneteinek nagy részét kivágták, néhány másodpercre így is a filmben maradt. A Bosszúállók előtt Joss Whedon Dollhouse-ában is jelentős szerepe volt, innen ismerte a rendező. Az Agent Carterben Daniel Sousát alakítja majd.

Daniel Sousa minden, ami Jack Thompson lenni szeretne. Háborús hős, aki lábmerevítővel jár, azonban a hivatali politikával jobban meggyűlik a baja, mint a sérülésével. Sousa emellett egy szörnyen tisztességes úriember, és le mernénk fogadni, hogy belőle válik Peggy egyik legfőbb szövetségese.

A további főszereplőkről is tudunk már egy keveset, ha az őket játszó színészek neve még nem is ismert:

Roger Dooley helyettes igazgató fáradhatatlan, fegyelmezett, idősebb ember, és Peggy főnöke. Ahogy arra számítani lehet, a magánéletében is vannak problémái, a munkahelyi kihívások mellett.

Edward Hutchins egy magasan képzett ügynök, szokatlan problémával: kettős élet. Hazudik a feleségének a munkájáról azért, hogy az ne aggódjon. Két tűz között, S.H.I.E.L.D. módra.

Az ügynökségen kívül ott van Angie Martinelli. Miközben pincérnőként dolgozik, arról álmodik, hogy egyszer énekesnő lesz. Erős és együttárző fiatal hölgy, aki eszes és hűséges. Úgy tűnik, ő Peggy horgonya a S.H.I.E.L.D.-en kívüli világhoz.

Az Agent Carter első évadának 8 epizódját A S.H.I.E.L.D. ügynökei második évadának szünetében sugározza majd az ABC.Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely