TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Itt az új Pókember-film címszereplője és rendezője!

Kategória: Phase 3, Pókember-film, Színészek

A Marvel és a Sony végre bejelentette, a 19 éves Tom Holland játszhatja el Peter Parkert, azaz Pókembert a 2 év múlva érkező rebootban.

Tom Holland

Holland végig az esélyesek között volt, és mikor Asa Butterfield kiesett a versenyből, igen valószínűnek tűnt, hogy ő kapja a szerepet. Néhány napja még akrobatatudását is bemutatta. A fiatal brit színész eddig olyan filmekben játszott, mint a Majd újra lesz nyár és A lehetetlen, amiért több díjat is bezsebelt.

A film rendezését Jon Watts kapta, aki eddig nem sok filmet készített. Jelentősebb filmjei a tavalyi Clown, ami egy horror, és az idei Rendőrautó, ami egy thriller. Fura, hogy egy ilyen rezümével rendelkező filmest választottak, és nem valami vígjátékrendezőt. Reménykedjünk, hogy Wattsnak eredeti látásmódja van, és ezért kapta ő a munkát.

Mit szóltok? Tom Holland Pókmatéria? Láttátok már Watts valamelyik filmjét?Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely