TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Hulk a Thor: Ragnarok-ben?

Kategória: Phase 3, Thor: Ragnarok

A Deadline információi szerint Thor harmadik önnáló filmjében, a Ragnarokben nem más fog feltűnni, mint Bruce Banner, azaz Hulk. Az oldal szerint a dolog még nem bombabiztos, de a felek közel állnak a megállapodáshoz.

Thor vs. Hulk

A társulás oka felettébb prózai lehet: Hulk nem tűnik fel a Civil Warban (elég egyoldalú lenne a küzdelem), illetve önálló filmje sem várható a közeljövőben. Saját filmet mellesleg azért nem kap, mert a terjesztés jogai még mindig a Universalnál vannak, ami a bevétel jelentős hányadát venné el a Disney-től. Ez mellékszereplésre nem vonatkozik, így az a megoldás, hogy más hősök mellett szerepeltetik Mark Ruffalo zöld szörnyét. Ahhoz meg mégis túl népszerű a karakter, hogy legközelebb az Infinity Warban lássuk, 2018-ban.
A korábbi pletykák a Galaxis Őrzői mellett képzelték el Hulkot, egy afféle Planet Hulk átiratban, de ez a Ragnarokben sem elképzelhetetlen.

A film kicsivel több mint 2 év múlva érkezik, 2017. november 3-án, az új-zélandi filmes, Taika Waititi (Sas kontra cápa, Hétköznapi vámpírok) rendezésében. Jelenleg csak Chris Hemsworth (Thor), Tom Hiddleston (Loki) és Jaimie Alexander (Sif) visszatérése biztos.Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely