TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Hivatalos: Vin Diesel lesz Groot

Kategória: A Galaxis Őrzői, Phase 2

Vin Diesel & Groot

Vin Diesel hónapokkal ezelőtt maga kereste meg a Marvelt azzal, hogy szerepelni akar valamelyik filmben. Azóta több karakterrel is kapcsolatba hozták: Vízió, Ultron, Fekete Villám… Thanos. A legtöbben arra számítottak, hogy az Őrült Titán szerepét kapja majd meg, és az csak olaj volt a tűzre, hogy bejelentették, Thanos szerepelni fog a Guardians of the Galaxy-ben.
Az utóbbi időben azonban minden jel arra kezdett mutatni, hogy Grootot fogja eljátszani, a sétáló fát, faja utolsó példányát. Természetesen a karakter CGI lesz, Diesel csupán a hangját, és motion capture segítségével, néhány mozdulatát kölcsönzi neki. A szövegtanulással sem kell bajlódnia, hiszen Groot összesen egy mondatot ismételget: Groot vagyok! (Vagy ami inkább szájra illeszthető: Nevem Groot!)

James Gunn, a Guardians of the Galaxy rendezője végre tisztázta a dolgokat:

Igen, ez teljesen hivatalos. ÉS Vin lenyűgöző. Sosem gondoltam volna, hogy valaki ennyiféle módon és ennyi érzéssel képes mondani azt, hogy GROOT VAGYOK! (ez most úgy hangzik, mintha viccelődnék, pedig nem így van!)

Eddig nem jelentettük be sehol. Ő már elmondta, hogy szeretné eljátszani, és mi is bevallottuk, hogy tárgyalunk vele, de minden más csak olyan emberek találgatása volt, akik azt hitték, tudják, hogy mi fog történni. …Azt is remélem, hogy ez pontot tesz a nevetséges Thanos-Vin pletyka végére, aminek semmi valóságalapja nincs.


Természetesen ez még egyáltalán nem jelenti azt, hogy Diesel nem játszhat el egy másik karaktert is a jövőben. Tény, hogy nem az elmúlt hetekben, de hallottunk már olyat a Marveltől, hogy egy későbbi, komolyabb szerepre tartogatták, de rájöttek, hogy túl tehetséges ahhoz, hogy addig hagyják parlagon heverni. Ebben az esetben egy eddig még be nem jelentett filmről lehet szó.
Az sem elképzelhetetlen, hogy megint csak terelnek, és Groot mellett (vagy helyett) valóban megkapta Thanost. Láttunk már olyat, hogy egy színész több CGI karakter hangját adta egy filmen belül (legutóbb Benedict Cumberbatch tette ezt meg A hobbit második részében).

Groot MCU-verziójának kinézetéről ezt mondta a rendező:

Ez volt a referencia-szobor, amit a forgatásnál használtunk [képen]. Csak keveset változtattunk rajta, mikor elkezdtük animálni.

Grootról és a Guardians and the Galaxy többi szereplőjéről a film megjelenése előtt bővebb összefoglalót olvashattok majd az oldalon.Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely