TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

HIVATALOS: Megvan a Black Panther rendezője

Kategória: Black Panther, Phase 3

Tegnap a Marvel hivatalosan is bejelentette, megtalálták Fekete Párduc önálló filmjének rendezőjét, aki nem más lesz, mint Ryan Coogler. Az a Ryan Coogler, aki A megállót rendezte, és aki sorra gyűjti a díjakat a Creed: Apollo fiáért.

Ryan Coogler

A 29 éves kaliforniai filmesnek eddig csupán ez a két nagyjátékfilmje volt, de a Marvel így is nagyon bízik választottjában:

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy egy ennyire nagyra becsült filmkészítőt üdvözölhetünk a Marvel családban. Azok az adottságok, melyekről Ryan első két filmje tanúskodik, egyértelműen az első választásunkká tették őt a Black Panther megrendezésére. Sok rajongó vár hosszú idő óta, hogy Fekete Párducot a saját filmjében láthassa, és mi tudjuk, hogy Ryan személyében a tökéletes rendezőt találtuk meg T’Challa történetének életre keltésére.

A bejelentés mellé egy hivatalos képet is kaptunk Fekete Párducról, ahogy a Civil War előzetesében láthattunk. A Black Panther durván két év múlva, 2018. február 16-án érkezik.Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely