TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Fullánk is feltűnhet az Ant-Manben

Kategória: A Hangya, Phase 3

Megvannak a Hangya ellenfelei a 2015-ben bemutatásra kerülő Ant-Manben. Igaz, egyelőre az egész nem több csupán pletykánál.

Crossék

A hetekben több szóbeszéd is napvilágot látott a filmről a JoBlo jóvoltából, amik szerint a Hangya fő ellenlábasa Darren Cross lesz. A képregényekben főleg Scott Lang ellenfeleként ismert, illetve a Cross Technological Enterprises vezetőjeként, ami olyan cégekkel verseng, mint a Stark Industries. Bár a képregényekben Darren egy lila Hulk-szerű lény, a filmben valószínűleg normál ember lesz, az erejét pedig, egy hasonló ruha adhatja majd, mint Scott Hangya-felszerelése. A pletykák említenek egy második ellenséget is, Darren Cross unokatestvérét, William Crosst. William talán a filmben, vagy egy esetleges folyatásban felveszi a Kereszttűz (Crossfire) álnevet is. A képregényben William egy ex-CIA-s bűnöző, aki egy hangalapú agymosó géppel próbál bűnszervezetet üzemeltetni.

A hírek nem írják egyértelműen, hogy az unokatestvéreket kik is alakíthatják majd. Ám a The Wrap újságírója tudni véli, hogy Darrent a Kártyavár (House of Cards) egyik színésze Corey Stoll fogja alakítani, még Williamet, a már hivatalosan is bejelentett Patrick Wilson fogja filmvászonra vinni.

Fullánk

A JoBlo beszámol egy másik ruháról, egy fekete-sárga kosztümről is. Többen arra tippelnek, hogy ez nem más, mint a Fullánk (Yellowjacket) szerelés, amit a képregényekben Hank Pym hordott, miután csalódott a világban és súlyos depresszióba süllyedt. A képregényben Fullánk, Hank sok személyisége közül az, ami a leginkább a gonosz oldalt képviselte. A filmben elképzelhető, hogy valaki –Darren?- ellopja a Fullánk ruhát, és annak segítségével tör a hősünk/hőseink életére.

Fontos hangsúlyozni, hogy ez még mind csak pletyka, de a következő hónapokban biztos egyre több infóval fogunk tudni szolgálni a filmmel kapcsolatban.Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely