TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Érkezik A tél katonáját bevezető képregény

Kategória: Amerika Kapitány: A tél katonája, Phase 2

Amerika Kapitány és Fekete Özvegy

A Captain America: Homecoming (Amerika Kapitány: Hazatérés) egy hónappal A tél katonája előtt érkezik majd, azaz valamikor márciusban. Az elmúlt években hagyománnyá vált, hogy minden MCU film előtt egy előzmény vagy háttér képregényt jelentetnek meg, így most sem lepődtünk meg. Az viszont üdítő változás, hogy kicsit kreatívabbak voltak, és nem csak a film címe mellé biggyesztették azt, hogy Prelude, ahogy azt a Vasember 3 és a Thor: Sötét világ esetében tették.

A történetet Fred Van Lente írta, a rajzokat pedig Tom Grummett készítette, akik nem számítanak zöldfülűnek a Marvelnél. Van Lente a Newsaramának tett interjújában mesélt egy keveset a sztoriról:

A történetben Steve Rogers elviszi Natashát Brooklynba, ahol felnőtt. A környék rengeteget változott az 1930-as évek óta, mikor Steve gyerek volt. Az emlékezés azonban félbeszakad, mikor terroristák tűnnek fel a szomszédságban. A kérdés az, hogy vajon az egész éppen azért történik-e, mert ők ott vannak, vagy sem. A válaszra még várniuk kell az olvasóknak, míg az első példányt a kezükbe nem veszik.

A néhány előzetes oldalt itt láthatjátok.Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely