TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Daredevil fotók, plakát, címdizájn és castinghír

Kategória: Daredevil, TV

A Netflix-sorozatok háza táján sok minden történt, amiről elmulasztottunk beszámolni nektek. Kezdetnek itt van néhány infó a Daredevilről, melynek forgatása 3 nappal ezelőtt ért véget.

dare2


A fent látható logón kívül (mely kattintásra nő) kaptunk még néhány fotót és egy posztert is a sorozathoz:

dare-01 dare-02 new-photo-from-marvels-daredevil-series

dare-00

A színészek terén is van elmaradt hírünk. (A korábbi castinghírek itt, itt és itt.) Scott Glenn játssza majd Stick, azaz Bot karakterét. A 73 éves színészt olyan filmekből ismerhetjük, mint az Éjjel a parton, az Álomháború, vagy a Bourne-sorozat.

bot-stick

Jeph Loeb, a Marvel televíziós részlegének feje ezt mondta a szereposztásról:

Bot az egyik legfontosabb személy Matt Murdock életében, és Scott Glenn képvisel minden olyan értéket, ami egy olyan karakterhez kell, aki ilyen jelentőséggel bír Fenegyerek útjára. Kevés színész tudna ilyen hitelességet, komolyságot és karizmát hozni ehhez a kulcsfigurához.

Botot korábban Terence Stamp alakította az Elektrában, azonban az ő változatának semmilyen kapcsolata nem volt Fenegyerekkel.Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely