TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Cumberbatch mint Strange?

Kategória: Phase 3

Benedict Cumberbatch

Benedict Cumberbatch csillaga igencsak felívelőben, így szinte minden franchise-zal kapcsolatba hozzák valamilyen formában. Ez alól a Star Wars sem kivétel, hiszen már hónapok óta emlegetik őt a VII. epizód egyik szereplőjeként. Ezt tagadta már ő is, a szóvivője is, valami mégis életben tartja a szóbeszédet vele kapcsolatban. A Jedi Renden itt, itt és itt olvashattok az eddigiekről bővebben.

A pletyka most olyan fordulatot vett, ami az MCU-t is érinti. A The Daily SuperHero forrásai szerint ugyanis az egész Csillagok háborújás pletykahadjárat csupán terelés volt, és Cumberbatch valójában az egyik jövőbeni Marvel filmben játszik majd nagyobb szerepet. A forrás nem említi, hogy pontosan melyik filmre tartogatják, de a még be-nem-jelentett szuperhősök közül Doktor Strange tűnik a legvalószínűbbnek több oldal szerint is.
A TDSH még egy új oldal, azonban volt már igaza. Ezen az oldalon adták először hírét annak, hogy a Marvel Bradley Coopert próbálja behálózni egy szerepre. Pár héttel később be is jelentették, hogy ő lesz Rocket Raccoon, a mosómedve hangja a jövőre érkező Guardians of the Galaxy-ben.

Doktor Strange

Dr. Stephen Strange, “művésznevén” Doktor Strange (magyarul Csodadoktor néven is futott), a képregényekben jól menő sebész, mígnem egy balesetben meg nem sérül a keze. Gyógymód után kutatva jut el a Himalája hegyei közé, ahol egy furcsa rend gyógyulást ígér neki. Itt tanulja ki a misztikus erők irányítását, és lesz belőle hamarosan a Föld Legfőbb Varázslója.
Ha a Bosszúállók folytatásában Skarlát Boszorkány karaktere nem vezeti be a mágiát az MCU-ba, nagyon valószínű, hogy Doktor Strange-re hárul majd a feladat. Ez volt az a terület, amitől eddig távol tartották magukat a filmek és az Agents of S.H.I.E.L.D. is.

A mozifilmet nagyon régóta tologatják. Az 1992-es, amúgy nagyon szörnyületesnek kinéző Doctor Mordrid is Strange filmnek indult, de jogi okokból kicsit átírták a forgatókönyvet. 1986-tól szinte évente jelentettek be új írót, rendezőt, stúdiót a filmnek. Egyes pontokon még Wes Craven (Sikoly), Guillermo del Toro (Hellboy) és Neil Gaiman (The Sandman képregények) is dolgozott rajta. 2010-ben a Marvel felfogadta a Thomas Dean Donnelly – Joshua Oppenheimer párost (Szahara, Conan, a barbár remake), hogy írják meg az új forgatókönyvet. Kevin Feige idén több alkalommal is elmondta, hogy Doktor Strange valamilyen formában fel fog bukkanni az MCU 3. fázisában, mely az Ant-Mannel indul 2015-ben.
A Legfőbb Varázsló szerepére rengeteg neves színészt emlegettek már: Viggo Mortensen, Jason Isaacs, Justin Theroux, Joseph Gordon-Levitt. Patrick Dempsey, a Grace klinika idegsebésze tavaly kijelentette, hogy ő akarja játszani ezt a sebészt is, azóta viszont semmi hír vele kapcsolatban.

Benedict Cumberbatch, aki a Sherlock című sorozat főszereplőjeként vált híressé, legutóbb a Sötétségben – Star Trekkel robbantott bankot. Legközelebb a holnap debütáló A hobbit: Smaug pusztaságában találkozhatunk vele, ahol ő kölcsönzi a hangját és mozgását Smaugnak, a sárkánynak és a titokzatos Nekromantának.Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely