TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Csillagúr? Nem. Star-Lord? Nem. Akkor?

Kategória: A Galaxis Őrzői, Phase 2, Szinkron

ŰRLORD! Bizony.

Űrlord

A név az első magyar karakterplakáttal érkezett, melyet az Aeon Fluxnak köszönhetünk. Star-Lord “magyar” nevének kitalálásáért valószínűleg a forgalmazót lehet áldani vagy szidni. A előzetes szinkronizálása idején még az volt a felsőbb utasítás a készítők számára, hogy tartsák meg az eredeti nevet, vagyis az eredeti brandet. Mi kampányoltunk, ahogy tudtunk, a Csillagúr mellett, melynek éppen megfelelő a menőség/bénaság aránya, és szájra illeszteni sem lehetetlen. Ha következetesek akarunk maradni, akkor Star-Lord nem maradhatott, hiszen Vasember, Vashazafi, Hadigép (vagy Harci Gép), Amerika Kapitány, Fekete Özvegy és Sólyomszem is mind megkapta a magyar nevét. Úgy tűnik, a forgalmazó sem tudott dűlőre jutni, és a magyarításban meg is állt félúton. Jobb, mint a Star-Lord, sokkal rosszabb, mint a Csillagúr. Szerintünk.

A film amúgy elkerült a Mafilmtől, és az SDI-hoz repült. Ezzel együtt elvesztette az MCU állandó szinkronrendezőjét is, Tabák Katát. Nem tudjuk, hogy az új stúdiónál kihez kerülnek A Galaxis Őrzői, illetve, hogy a Bosszúállók 2 visszakerül-e a Mafilmhez. Reméljük igen.

Mit gondoltok?Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely