TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Coulson és Carter visszatér, spin-off nuku

Kategória: A S.H.I.E.L.D. ügynökei, Agent Carter, TV

Az ABC hivatalosan is berendelte A S.H.I.E.L.D. ügynökei harmadik és az Agent Carter második évadát, a S.H.I.E.L.D. pletykált spin-offja azonban parkolópályára került.

Coulson & Carter


Coulson és csapata kalandjainak folytatása könyvelhető volt, de Peggy Carterért aggódhattak a rajongók, hiszen nem szállingóztak a hírek a visszatéréséről. Mostanra azonban nincs miért izgulni, még egy beharangozó promóképet is kaptunk (kattra nő):

ÚJ ÉVAD. ÚJ KÜLDETÉSEK.

ÚJ ÉVAD. ÚJ KÜLDETÉSEK.

A pletykák arról szóltak, hogy A S.H.I.E.L.D. ügynökei spin-off sorozatot kap Bobbival, azaz Mockingbirddel (Adrianne Palicki) és Hunterrel (Nick Blood) a főszerepben. A Deadline értesülései szerint azonban a sorozat mégsem kapott zöld utat, és egyelőre nem indul. Azt nem tudni, hogy csak ideiglenes-e a parkolópálya vagy esetleg végleg elvetették az ötletet. A spin-offon egyébként Jeffrey Bell (A S.H.I.E.L.D. ügynökei, X-akták, Angel, Alias) és Paul Zbyszewski (Day Break – Időbe zárva, Lost) dolgozott/dolgozik.Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely