TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Castinghírek: May néni és Elektra

Kategória: Daredevil, Phase 3, Pókember-film, Színészek, TV

Bár még nem írták alá a papírokat, de a Variety szerint a Marvel és a Sony a tárgyalások végső fázisába lépett Marisa Tomei Oscar-díjas színésznővel, hogy eljátssza Peter Parker May nénijét.

Marisa Tomei

Az 50 éves Tomei egyik legelső szerepe Franco Provolone lánya volt az 1991-es Oscarban. Egy évvel később Robert Downey Jr. oldalán tűnt fel a Chaplinben. Oscar-díját a legjobb női mellékszereplő kategóriában nyerte az ugyancsak ’92-ben bemutatott Vinny, az 1ügyűért. Bár sosem tűnt el, a 2008-as A pankrátorral került újra a reflektorfénybe, melyben Mickey Rourke-kal játszott együtt. Ezért az alakításáért is jelölték Oscarra.

May néni karakterét eddig Rosemary Harris és Sally Field játszották el a mozivásznon. Sok rajongó furcsállja, hogy ezúttal egy ilyen fiatal színésznő kapta a szerepet, hiszen Harris nagyjából 74, Field pedig 66 éves volt, mikor először feltűntek May néniként. Azt figyelembe véve, hogy az új Peter fiatalabb lesz, mint az eddigiek, a két színész, Holland és Tomei között akkor is csak 33 év a korkülönbség. Ez a különbség a Pókemberben még 48, A csodálatos Pókemberben 37 év volt.
A THR szerint Tomei már a jövőre érkező Civil Warban is megjelenhet Tom Holland Peter Parkere mellett. Ez is oka lehet annak, hogy ilyen hamar színésznőt kerestek a szerepre.

A Megtorló után újabb ikonikus karakter kap új megformálót a Daredevil második évadában. Nem más tűnik fel a Netflix sorozat folytatásában, mint Matt Murdock örök ellenfele/szövetségese/szerelme, Elektra Natchios, azaz Elektra. A hivatalos bejelentés szerint a görög bérgyilkosnőt Elodie Young keltheti életre a képernyőn.

Elodie Yung

A 34 éves, kambodzsai és francia felmenőkkel rendelkező Yung eddig olyan filmekben tűnt fel, mint az amerikai A tetovált lány, a G.I. Joe: Megtorlás és a Narcopolis. Állandó szereplője volt a francia Az első bevetés című sorozatnak is.
A karaktert korábban két alkalommal Jennifer Garner játszotta a 2003-as Daredevil – A fenegyerekben és a 2005-ös Elektrában.

A Marvel televíziós részlegének feje, Jeph Loeb, ezt mondta az új szereposztásról:

Miután az egész világot átkutattuk, megtaláltuk Elodie-ban a tökéletes színésznőt Elektra lenyűgöző, halálos fizikumának, és összetett személyiségének megtestesítésére. Charlie [Cox] Matt Murdockjával a páros az egyik legkedveltebb és legviharosabb képregényes párkapcsolatot kelti életre.

A jövőre érkező évad már egy Elektrát beharangozó posztert is kapott.Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely