TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Carter ügynök és Mockingbird A S.H.I.E.L.D. ügynökeiben

Kategória: A S.H.I.E.L.D. ügynökei, Színészek, TV

vision-prom2

Hayley Atwell, azaz Peggy Carter a saját sorozata előtt a A S.H.I.E.L.D. ügynökei hamarosan induló második évadának első részében is feltűnik majd. Vele érkeznek a Howling Commando tagjai, Kenneth Choi és Neal McDonough karakterei, Jim Morita és “Dum Dum” Dugan. Néhány napja meg is jelent az első kép az epizódból, melyen ők szerepelnek. (A nagyobb képért kattintsatok Dum Dum bajszára!)

Adrianne Palicki

Az ötödik részében Barbara “Bobbi” Morse, azaz Mockingbird (Seregély, Csalimadár) MCU-s változatát is megismerhetjük. Morse a képregényekben a S.H.I.E.L.D. ügynöke és a Bosszúállók tagja, aki 19-es ügynök és Huntress (Vadásznő) néven is futott, és Sólyomszem felesége lett.
A S.H.I.E.L.D. ügynökeiben Adrianne Palicki alakítja majd (Odaát, G.I. Joe – Megtorlás), akinek nem újak a szuperhősök, hiszen a Smallville-ben és két el sem indult sorozatban is játszott, a Wonder Womanben (melyben ő lett volna a címszereplő) és az Aquamanben.Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely