TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Boyega lesz Fekete Párduc?

Kategória: Phase 3, Színészek

John Boyega

John Boyega csillaga felívelőben. Míg fél évvel ezelőtt csupán az Idegen arcok című sci-fi/komédiából ismerhettük a 22 éves színészt, azóta szerepelt a 24 legújabb, kilencedik évadában, és nem mellékesen megszerezte az egyik főszerepet a Csillagok háborúja forgatás alatt álló VII. epizódjában. A pletykák szerint mindenki elégedett a teljesítményével, így nem tűnik hihetetlennek, hogy a Disney esetleg a Lucasfilm után a Marvelnél is szívesen látja őt.

Ezt írta a színész a Twitter oldalán:

Marvel szerep? ….hehehe… bizony a célkeresztben van.

Később hozzátette:

Éppen jegyet foglalok Wakandába.

Ezzel az utolsó tweettel vagy csak viccelődött, vagy nagyon direkten utalt arra, hogy ő lesz T’Challa, azaz Fekete Párduc, Wakanda hercege.
A filmet a kilencvenes évek elejétől tíz éven át próbálta tető alá hozni Wesley Snipes, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy ő játssza el a címszerepet. A forgatókönyvet azóta többször újraírták, legutóbb Mark Bailey dokumentumfilmest bízták meg a feladattal. Sem dátum, sem rendező nem kapcsolódik még hivatalosan a filmhez.Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely