TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Berendelték a S.H.I.E.L.D. 4. évadát

Kategória: A S.H.I.E.L.D. ügynökei, Agent Carter, TV

A szokottnál kicsit korábban, már a 3. évad második etapjának kezdete előtt bejelentette a Marvel, hogy biztosan érkezik A S.H.I.E.L.D. ügynökei 4. évada.

A S.H.I.E.L.D. ügynökei

A hivatalos oldalon röviden a 3. évad hátralévő részeiről is írnak, amik minden bizonnyal sok meglepetéssel szolgálnak majd a rajongóknak:

Mielőtt még útjára indulhatna a 4. évad, Coulson igazgatónak, és fáradhatatlan csapatának még szembe kell szállnia Hive fenyegetésével és a világ az Embertelenek miatti, folyton növekvő aggodalmával.

Igen, Hive-val kell felvennie a harcot Coulsonéknak, ugyanis nemrég kiderült, vele találkoztak az idegen bolygón, és ő (vagy az) az, aki (vagy ami) most Ward testét használja. Hive a 2009-es Secret Warriorsban tűnt fel először, amely képregényből eddig is sok mindent vett át a sorozat. Ott a lényt a Hydra hozta létre ideáljainak megtestesítőjeként, és több egymással kapcsolódó parazita alkotja, melyek képesek irányítani a gazdatesteket.

Az Agent Carterről nem szól a fáma, és az évadot is nagyjából úgy zárták le, hogy akár véget is érhet a sorozat (kivéve az utolsó jelenetet), de még nincs minden remény veszve, ugyanis tavaly is májusban rendelték be az új évadot. Azt se felejtsük el azonban, hogy Hayley Atwell, az ABC egy újonnan induló sorozatában, a Convictionben kapott főszerepet. Állítólag van olyan tervezet, ami szerint mindkét sorozat legyártható lenne ügyes időbeosztással, de mindenképpen rosszul áll Carter ügynök szénája.Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely