TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Az Oldalról

SZERKESZTŐK:

Kalevala

Születésnap: április 15.
Lakhely: Budapest
Érdeklődési kör: filmek nézése, filmek készítése, sorozatok, könyvek, szinkron, F1, szundi
Miért a Tesseract? 3 évesen láttam a Jurassic Parkot, 7 évesen a Csillagok háborújákat, majd 10 évesen az Indiana Jones filmeket. Ezek után elkerülhetetlen volt, hogy idősebb koromban is imádjam a filmeket. 2008-ban minden előzetes tudás nélkül ültem be a Vasember című filmre. Instant klasszikussá vált a szememben, így azóta is nagy kedvvel várom a legújabb Marvel filmeket.
2012-ben csatlakoztam a Jedi Rendhez szerkesztőként. Úgy éreztem, hogy nem csak a Star Wars, de az MCU is megérdemelne egy hasonló oldalt, és bummm… így született a Tesseract.
Kedvenc MCU film: Vasember
Kedvenc MCU karakter: Tony Stark
Kedvenc MCU színész: Robert Downey Jr.
Kedvenc MCU színésznő: Gwyneth Paltrow

Calildur

Születésnap: február 26.
Lakhely: Budapest/Pilisvörösvár/Hajdúszoboszló
Érdeklődési kör: képregények, filmek, sorozatok, könyvek és minden ami sci-fi
Miért a Tesseract? Már egészen kiskorom óta érdekelnek a képregények, és ebből következik, hogy a belőlük készített adaptációkkal is foglalkozom. Olyan érdekesség az MCU világa, amire eddig nem volt példa, és mára egy teljesen önálló világot hozott létre. Ezen világ képregényes gyökerei érdekelnek a legjobban, és az, hogy hogyan kapcsolódnak a filmek egymáshoz. Nem utolsó sorban, szeretném a képregényes tudásomat is kamatoztatni, és talán, akinek valamelyik film megtetszett, azt rávenni, hogy leüljön és kicsit utánanézzen kedvelt hősének képregény formátumban is.
Kedvenc MCU film: Bosszúállók
Kedvenc MCU karakter: Steve Rogers
Kedvenc MCU színész: Chris Evans
Kedvenc MCU színésznő: Cobie Smulders

KÖSZÖNET:

Óriási köszönet Eszternek a Jedi Rendtől. Felbecsülhetetlen értékű tanácsokkal látott el a tervezési és finomítási szakaszban, és azóta sem engedte el a kezem teljesen. Nem mellékesen a sablon is az ő munkáját dicséri. Ezer hála!

BANNEREK:

Vasember2 banner 234x60
Kocka banner 234x60
Eszter-féle banner
Bosszúállók banner
Bosszúállók banner nagyVan hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely