TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Az Avengers: Age of Ultron hivatalos szinopszisa

Kategória: Bosszúállók: Ultron kora, Phase 2

The Avengers: Age of Ultron

A Stich Kingdom megosztotta az Age of Ultron első, hivatalos szinopszisát. Ha eddig is figyelemmel követtétek a híreket, pletykákat, sok újdonság nem lehet benne, de azért mindig üdítő valami hivatalosat olvasni, nemde? Már csak az előzetest várjuk.

A Marvel Studios bemutatja az Avengers: Age of Ultront, minden idők legnagyobb szuperhősfilmjének epikus folytatását. Mikor Tony Stark megpróbál újraindítani egy szunnyadó békefenntartó programot, a dolgok rosszra fordulnak, és a Föld Legnagyobb Hőseinek, azaz Vasembernek, Amerika Kapitánynak, Thornak, A Hihetetlen Hulknak, Fekete Özvegynek és Sólyomszemnek, ki kell állnia a bolygó sorsát eldöntő, végső próbát. Ahogy a démoni Ultron felemelkedik, A Bosszúállók feladata, hogy szörnyű tervének beteljesülését megakadályozzák. Hamarosan a kellemetlen szövetségek és a váratlan események egy epikus és egyedülálló föld körüli kalandhoz vezetnek.

A Marvel Avengers: Age of Ultronjában Robert Downey Jr. visszatér Vasemberként Chris Evans Amerika Kapitánya, Chris Hemsworth Thorja és Mark Ruffalo Hulkja mellett. Scarlett Johansson Fekete Özvegyével és Jeremy Renner Sólyomszemével kiegészülve, továbbá Samuel L. Jackson Nick Furyje és Cobie Smulders Maria Hill ügynöke segítségével, a csapatnak újra össze kell állnia, hogy legyőzzék az emberiség kipusztítását tervező, félelmetes, mesterséges gonosztevőt, James Spader Ultronját. Útközben két rejtélyes és erős idegennel, Elizabeth Olsen Wanda Maximovjával és Aaron Taylor-Johnson Pietro Maximovjával, továbbá egy új formát öltött régi baráttal is találkoznak, mikor Paul Bettanyból Vízió lesz.Egy hozzászólás ide: “Az Avengers: Age of Ultron hivatalos szinopszisa”

  1. Kalevala szerint:

    Vétettem egy kis fordítási hibát, aminek kijavítása után a szöveg értelme is változott. Eredetileg azt írtam, hogy “megpróbálja beindítani alvó békefenntartó programját”. A helyes az lett volna, hogy “megpróbál újraindítani egy szunnyadó békefenntartó programot”. Magyarul nem Tony tervezte, ő csak leporolta Ultront. Lehet, hogy mégiscsak megkapjuk Hank Pymet mint a valódi alkotót? :)

Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely