TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Szinkronhangok

Fekete Ernő Tibor - Tony Stark

Fekete Ernő Tibor először 2003-ban szinkronizálta Robert Downey Jr.-t, és azóta több mint egy tucatszor kölcsönözte hangját a színésznek. Az utóbbi években elválaszthatatlanok lettek, ami nagyon is jól van így, hiszen Fekete képes még egy kis ráadás bájt adni Downey minden szerepéhez. Tony Starkot eddig öt alkalommal szólaltatta meg filmvásznon (Vasember 1-3, Bosszúállók, A hihetetlen Hulk) és ő volt Vasember hangja az MCU-ból csak merítő, de hozzá nem tartozó anime-sorozatban is.

Zámbori Soma - Steve Rogers

Chris Evanst először 2010-ben szólaltatta meg magyarul Zámbori Soma, a Vesztesek bosszújában, melyet ugyancsak az MCU állandó szinkronrendezője, Tabák Kata felügyelt. Valószínűleg ennek is tudható be, hogy egy évvel később rá osztotta Steve Rogers, azaz Amerika Kapitány szerepét is. Zámbori hangja egy leheletnyivel magasabb mint Evansé, de ez egy cseppet sem zavaró.

Nagy Ervin - Thor

Chris Hemsworth Nagy Ervin személyében reinkarnálódott Magyarországon, hiszen hangjuk (és kicsit a kinézetük is) a megtévesztésig hasonlít. Mindkét egyéni filmben és a Bosszúállókban is együtt hozzák Thor karakterét.

Major Melinda - Pepper Potts

Major Melinda legtöbbször Kate Winsletet szinkronizálja filmekben, és a Vasember előtt nem is igazán találkozott Gwyneth Paltroval, azonban az, hogy ő kapta Pepper Potts szerepét, könnyen lehet, hogy az egyik legjobban eltalált választás az MCU szinkronjában. Magabiztosan, érzelmesen játssza Tony Stark szerelmének szerepét mind a három Vasember filmben és a Bosszúállókban is.

Folyt. köv.!Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely