TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Ant-Man: Megvan a rendezőpótlék!

Kategória: A Hangya, Phase 3

Edgar Wright távozása után a pletykák szerint hosszú volt a Marvel listája a lehetséges rendezőkről: Rawson Thurber (Kidobós), Nicholas Stoller (Lepattintva), Michael Dowse (Goon), Ruben Fleischer (Zombieland). Egy ponton állítólag a film társírója, Joe Cornish (Idegen arcok) és A Galaxis Őrzői rendezője, James Gunn is szóba jött. A stúdió végül Peyton Reed mellett kötött ki.

Peyton Reed


Reed eddigi rendezői munkáinak listája pusztán négy filmet számlál: Hajrá csajok!, Pokolba a szerelemmel, Szakíts, ha bírsz, Az igenenember. Utolsó filmje, Az igenember hat évvel ezelőtt érkezett, azóta TV-s projekteken dolgozott. Az IMDb szerint előkészületben van egy, a The Beatles menedzseréről szóló, életrajzi film, melynek ő rendezője. Valószínű, hogy ez a projekt csúszni fog.

Reed mellett egy másik filmes is csatlakozott a gárdához. Adam McKay, akit ugyancsak fontolóra vettek rendezőként, fogja átdolgozni Wright és Cornish forgatókönyvét. McKay legismertebb író-rendezői munkái között szerepel a Pancser Police, A híres Ron Burgundy legendája és annak folytatása.

Sok rajongó kritizálja a Marvel döntését. Tény, hogy Wrighttal és Gunn-nal ellentétben a listán szereplőknek nincs igazán kialakult rendezői stílusa, és egyértelműen vígjátékrendezők, azért annyi bizakodásra adhat okot, hogy a Marvel valószínűleg tudja, mit akar, hiszen máskülönben nem engedte volna el az eredeti rendezőt, aki máshogy állt hozzá a filmhez. Megnyugtatásképpen gondolhatunk arra is, hogy A tél katonáját rendező Russo testvérek is egyértelműen csak vígjátékokat készítettek korábban.

A bejelentéssel a film első szinopszisa is megérkezett:

Azzal az elképesztő képességgel felfegyverkezve, hogy míg mérete lecsökken, az ereje megnő, Scott Langnek (Rudd) hivatásos csalóként fel kell fedeznie magában a hőst, hogy mentora, Dr. Hank Pym (Douglas) segítségére siessen és megvédje a csodálatos Hangya-felszerelés mögötti titkot a veszedelmek új generációjától. A legyőzhetetlennek tűnő akadályok ellenére Pymnek és Langnek össze kell hoznia egy világmegmentő rablást.

Mit szóltok az új rendezőhöz? A szinopszishoz?Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely