TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Ant-Man: magyar cím, magyar premierdátum és nemzetközi plakát

Kategória: A Hangya, Phase 2

Az Ant-Man címével nehezen jutott dűlőre a forgalmazó, hiszen még az előzetesben is az eredetit mondatta be. A Fórum Hungary oldalán azonban már szerepel a magyar cím: A Hangya.

Van azonban rossz hírünk is. Úgy fest, a bünti kitart, amit a Vasember 3 miatt kaptunk annak idején, és a Hangya is csúszással érkezik meg hazánkba. A csúszás azonban most nem egy hét, hanem kettő… Az amerikai premier 2015. július 17., a magyar pedig 2015. július 30. Ha figyelembe vesszük, hogy az európai premier általában egy héttel az amerikai előtt van, akkor 3, azaz HÁROM hetet csúszunk magunkhoz képest. Csak mi nem érezzük jogosnak a dolgot? :(

Hogy jó hírrel zárjunk, itt a nemzetközi plakát (kattra nő):

ant-man-poster-1Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely