TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

A tél katonája lesz Crossbones eredetfilmje

Kategória: Amerika Kapitány: A tél katonája, Phase 2

Frank Grillo

Frank Grillo a Crave Online-nak tett interjújában kitért az MCU-ban játszott karakterének jövőjére is. Brock Rumlow, AKA Crossbones (a továbbiakban Halálfej) csupán egy S.H.I.E.L.D. ügynökként látható az Amerika Kapitány: A tél katonája előzetesében, de a filmben valószínűleg nagyobb szerepe is lesz, hiszen feltűnt a Comic-Conon levetített liftes jelenetben is.

Ez egy eredetfilm. Olyan emberekkel találkozol, akik itt lesznek még egy ideig. Ezeket a karaktereket itt mutatják be. Mintha egy sorozat lenne. Mókás. Nem mondhatok sokat, mert a Marvel nagyon szigorú ezzel kapcsolatban. A film, legalábbis az a része, amit láttunk, nagyon látványos.


Bár az Agents of S.H.I.E.L.D.-ben való szereplése egyelőre nem valószínű, a későbbi filmekben való feltűnést ő sem zárja ki. Ezt válaszolta arra a kérdésre, hogy van-e vele hosszabb távú terve a Marvelnek:

Ami azt illeti, igen. Meglátjuk, mi történik. Meglátjuk, hogyan reagálnak a fanok Brockra.

Frank Grillo

A képregényekben Halálfej egy magasan képzett zsoldos, orgyilkos. Fizikai ereje óriási (jobb napjain még a Kapitány ellen is felveszi a harcot), azonban semmilyen emberfeletti képessége nincs. Rengeteg harcművészetben járatos, szinte minden fegyverrel (és nélküle is) halálos.
Nem egyszer okozott komoly fejfájást a Kapitánynak, legtöbbször a Vörös Koponya megbízásait teljesítve.Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely