TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

Horrorrendezőt kapott a Strange film

Kategória: Alkotók, Phase 3

Ahogy az Ant-Man számára a stúdió kifejezetten vígjátékokkal foglalkozó rendezőt keresett, úgy célozta meg a horror műfaját Doktor Strange karakterének. A sebészből lett varázslóról szóló film esetleges rendezőinek listája, a pletykák szerint, hosszú volt az elmúlt hónapokban, azonban nemrég hivatalossá vált, hogy Scott Derrickson kapta a lehetőséget.

Scott Derrickson

Derrickson a Hellraiser ötödik részével, az Infernóval kezdte nagyjátékfilmes pályafutását 2000-ben, ám a 2005-ös Ördögűzés Emily Rose üdvéértig nem rendezett mozifilmet. Ezután belekóstolt a sci-fi műfajába, mikor elkészítette az Amikor megállt a Föld 2008-as változatát. Később a Sinisterrel és az idei Távozz tőlem, Sátán!-nal visszatért horrorfilmes gyökereihez.

A rendező ezzel a képpel jelentette be, hogy mi lesz a következő munkája (kattra nő):

derstrange

A következő filmem FURCSA (STRANGE) lesz

Ami tényleg furcsa, az az, hogy egy ilyen rendező mellett a Marvel a Jonathan Aibel és Glenn Berger alkotta írópárost szemelte ki. Persze ez nem hivatalos. Aibel és Berger eddig csak (legalább részben) animációs filmeken dolgozott, köztük a Kung Fu Panda összes részével és a Szörnyek az űrlények ellennel. Ami kevesebb bizakodásra ad okot, hogy ők feleltek az Alvin és a mókusok két folytatásáért is.

A Strange film még nincs hivatalosan bejelentve, így címe sincs, de jó eséllyel pályázik az Amerika Kapitány 3 utáni premierdátumra, a 2016. július 8.-i napra. Igaz, egy korábbi pletyka szerint ekkor A Galaxis Őrzői folytatása érkezne, de erről a projektről azóta sem hallottunk semmit.Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely