TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

A S.H.I.E.L.D.-spin-off első szinopszisa

Kategória: Most Wanted, TV

Hunter & Mockingbird

Nemrég megkaptuk a Most Wanted első, rövid tartalomleírását, ami enyhén spoileres lehet A S.H.I.E.L.D. ügynökei jövőjét illetően:

A S.H.I.E.L.D. ügynökeiből Bobbi Morse, vagyis Mockingbird és Lance Hunter, két exkém és exférj-és-feleség áll a sorozat középpontjában, amint barátok és a S.H.I.E.L.D. támogatása nélkül menekülnek. Ellenségeik hosszú sora igyekszik begyűjteni a fejükre kitűzött vérdíjat, így egymáson kívül senkiben sem bízhatnak. Kényszerű szövetséget kötnek Dominic Fortune-nel, a bőséges erőforrásokkal és még több riválissal rendelkező, szélhámos kalandorral, aki belegyezik, hogy megvédi őket, amíg segítenek a saját céljai elérésében. A két hős segít a bajbajutottakon, miközben megpróbálnak fényt deríteni az összeesküvésre, ami veszélybe sodorta az életüket.

A veterán színész, Delroy Lindo játssza majd Fortune-t (eredeti nevén: Duvid Fortunov), aki 1972-ben tűnt fel először a képregényekben, mint kosztümös kalandor. A 63 éves Lindót olyan filmekből ismerhetitek leginkább, mint a Tolvajtempó és Az egyetlen.Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely