TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

A rendező a Hangyáról

Kategória: A Hangya, Phase 3

Edgar Wright

Edgar Wright (Haláli hullák hajnala, Vaskabátok, Scott Pilgrim a világ ellen), az ET Online-nak mesélt legújabb filmjéről, az Ant-Manről, mely a Hangya karakterével foglalkozik majd.
Ezt mondta a film hangvételéről és a korábban bemutatott tesztfelvételről:

Azt akarom, hogy menő legyen. [nevet] Nem, én mindig is szerettem a képregényekben, és úgy gondoltam, érdekes lenne élőszereplős filmben látni. Ezért mutattam be azt a tesztfelvételt a Comic-Conon, amit a Marvelnek készítettünk. Ez az akciójelenet megmutatja, hogy milyenek is lesznek a harcok a filmben. Úgy gondolom, hogy egy rakás ember, aki amúgy nem ismeri a karaktert, azt mondta a vetítés után: “Ó, értem! Ez egy akciófilm lesz!” Szerintem az emberek meglepődnek majd, hogy milyen film is lesz valójában. Ebben az értelemben, tudom, hogy ki fog lógni a sorból, hiszen nagyon más a története. Az egész film nagyon más.


Azt már tudjuk, hogy, mivel a forgatókönyv első változatát jóval az MCU kezdete előtt írták, valamennyire önálló film lesz, ezzel is eltérve az eddig bevett szokásoktól.
Arról is mesélt keveset, hogy mennyire illeszkedik majd műfajilag a többi film közé:

Hát, szerintem a Marvel mozik viccesek. Általában véve a Bosszúállók és a Vasember filmek viccesek. Nem mindig esnek a vígjáték kategóriába, de viccesek és szórakoztatóak, szóval szerintem ezekhez áll majd legközelebb.

Edgar Wright munkásságát ismerve nem lehet meglepetés, hogy inkább a humor lesz előtérben, de ez jól is van így, hiszen drámából ígért eleget Joss Whedon a Bosszúállók második részére.

Az Ant-Man 2015. július 31-én érkezik a tengerentúli mozikba, ezzel megnyitva a Marvel Cinematic Universe harmadik fázisát. Sokat még nem tudni róla, ahogy ezt az adatlapjából is láthatjátok. Amint kiderül valami fontos, rögtön szólunk! :)Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely